1 Αυγούστου 2016

Τάσος Σαραηλίδης: Να έρθει ο επενδυτής στη διοίκηση του Πιερικού

Την πλήρη συγκατάθεση του στην πρόταση να αναλάβει ισχυρός οικονομικά επενδυτής τον Πιερικό, κατάθεσε με δήλωση του σε γνωστή ιστοσελίδα της περιοχής μας ο πρόεδρος του ΣΦΚ Τάσος Σαραηλίδης.
«Δε το συζητάμε κάν ότι είμαστε θετικοί σε μια τέτοια εξέλιξη. Εμείς αναλάβαμε την ομάδα γιατί δεν υπήρχε κανείς άλλος στη Γ.Σ. και το κάναμε ώστε να  μην χάσει το δρόμο του και εμπλακεί ο σύλλογος στις τοπικές κατηγορίες.
Απο τη στιγμή που υπάρχει έμπρακτα μια τέτοια εξέλιξη, είμαστε θετικοί και θα συναινέσουμε σε όλα ώστε ο Πιερικός να βρεί το δρόμο του.
Είμαστε η νόμιμη διοίκηση και ο νέος επενδυτής θα πρέπει να έρθει σε εμάς για να δρομολογήσουμε τη συνέχεια. Δεν ζητάμε απολύτως τίποτε και θα κάνουμε ότι χρειαστεί ώστε να περάσει στα χέρια αυτού του ανθρώπου η ομάδα.
 Απλά σε καμία περίπτωση δε θα κάνουμε «παράδοση άνευ όρων».
Και για να μην παρεξηγηθώ, οι όροι μας είναι συγκεκριμένοι.
Να έρθει ο επενδυτής, να «ανοίξει τα χαρτιά του» να δούμε ποιός είναι και τις προθέσεις του και στη συνέχεια με μεγάλη μας χαρά να προχωρήσουμε.
Ο Παπαδόπουλος λέει τα δικά του απο ότι μαθαίνω προς τα έξω αλλά η πραγματικότητα είναι μια. Αν υπάρχει ενδιαφερόμενος που μπορεί και θέλει να πάει την ομάδα ψηλά, θα έρθει να μας βρεί και θα προχωρήσουμε χίλια τα εκατό χωρίς ούτε μισό αντάλλαγμα.
Άν όμως δεν έρθει κανείς και μείνουμε στα λόγια, τότε θα πιστέψουμε ξανά κι εμείς ότι πάλι θα είναι μια παραπλανητική φάρσα απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας και σε εμάς σαν διοίκηση.
Το είδαμε πρόσφατα αυτό το έργο με τα ονόματα 2 επιχειρηματιών που ακούγαμε στην περιοχή μας και δεν εμφανίστηκαν ποτέ.
Περιμένουμε με αγωνία τον φερόμενο ώς επενδυτή να προχωρήσουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !