14 Αυγούστου 2016

Ολυμπιακός - Άρης 3-1

Νικητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, σε φιλική αναμέτρηση με τον Άρη, στο Καραϊσκάκη, το πρωί του Σαββάτου. 
Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να «τσεκάρει» τη νέα του ομάδα, το «υλικό» που έχει στη διάθεσή του, τη διάταξη με την οποία προτίθεται να δουλέψει, αλλά και την ετοιμότητα των παικτών του, ενόψει Αρούκα, είχε το Σάββατο το πρωί ο νέος τεχνικός του ΟλυμπιακούΠάουλο Μπέντο.

Στο νικηφόρο (3-1) φιλικό, με αντίπαλο τον Άρη, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε «πρόβα», ενόψει του πρώτου αγώνα play off για τοEuropa League και είδε την ομάδα του να πετυχαίνει τρία γκολ, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και δημιουργώντας ευκαιρίες για να σκοράρει αρκετές φορές ακόμη.
Ο Πάρντο άνοιξε το σκορ στο 39’, με σουτ στην κίνηση, έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση και ασίστ του Ντα Κόστα. Ο Σεμπά ανατράπηκε εντός περιοχής στο 43’ και ο Φορτούνης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 2-0, ενώ ο ίδιος παίκτης, ένα λεπτό μετά, στο 44’, με σουτ έκανε το 3-0. Για τον Άρη μείωσε στο 78’ ο Ίλιτς.
Στην αρχική του ενδεκάδα, ο Πάουλο Μπέντο είχε τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Ντα Κόστα, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Πάρντο, Σεμπά, Φορτούνη, Ιντέγε. Κατά τη διάρκεια του ματς αγωνίστηκαν και οι Λεάλι, Χουτεσιώτης, Βούρος, Τσιμίκας, Ρέτσος, Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Ντουρμάζ, Ντομίνγκεζ, Πουλίδο.
Για τον Άρη, ο Νίκος Αναστόπουλος άρχισε στο βασικό σχήμα τους Διούδη, Μπούρμπο, Τσουμάνη, Ιντζίδη, Ρόβα, Ανάκογλου, Νέτο, Αντρέου, Καπνίδη, Τάτο, Ντούνη. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν και οιΑναγνωστόπουλος, Μιλούνοβιτς, Ίλιτς, Παυλίδης, Βουτσιάς, Ντόγος και Καρβούνης.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπουχαλάκης, Σιόβας, Μανιάτης και Ελαμπντελαουί. Την Κυριακή η ομάδα έχει ρεπό και επιστρέφει τη Δευτέρα, με προπόνηση στις 09:00. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !