14 Ιουλίου 2016

Πρόγραμμα ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στο Δήμο Πέλλας

Ο Δήμος Πέλλας στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής του πολιτικής συμμετέχει στο πρόγραμμα ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Η συγκέντρωση των ανακυκλώσιμων συσκευών πραγματοποιείται είτε από ειδικευμένο προσωπικό του Δήμου είτε  από τους ίδιους τους δημότες.
Αρχικά έχει τοποθετηθεί στο χώρο του δημοτικού γκαράζ ειδικό κοντέινερ προσωρινής αποθήκευσης συσκευών, όπου οι δημότες μπορούν να αφήνουν παλιές ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές και στη συνέχεια θα τοποθετηθούν μικρά καδάκια  σε επιλεγμένα σημεία σε ολόκληρο το Δήμο Πέλλας για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των δημοτών.
Συσκευές που μπορούν να φέρουν οι δημότες ή να παραλάβει ο Δήμος είναι: Ηλεκτρικές σκούπες ,συσκευές καθαριότητας, φορητοί υπολογιστές,(κεντρικές μονάδες επεξεργασίας, ποντίκια, οθόνες, πληκτρολόγια)εκτυπωτές, ψυγεία, καταψύκτες, πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, ηλεκτρικές κουζίνες, ηλεκτρικές εστίες, φούρνοι μικροκυμάτων, ηλεκτρικά καλοριφέρ, ηλεκτρικοί ανεμιστήρες, συσκευές κλιματισμού κ.α. Το τηλέφωνο που μπορείτε να επικοινωνείτε είναι το 2382083227.

‘’Η συμμετοχή και η ενεργοποίηση όλων μας και σε αυτό το πρόγραμμα ανακύκλωσης θα συμβάλει στη σωστή διαχείριση των αποβλήτων και θα αποτελέσει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την προστασία του περιβάλλοντος και για την προσπάθεια που καταβάλλουμε για έναν καθαρό Δήμο. Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι δημότες θα συμμετέχουν ενεργά και θα δείξουν την ίδια ανταπόκριση που επέδειξαν για τα προγράμματα ανακύκλωσης χαρτιού και γυαλιού που υλοποιούνται ήδη με μεγάλη επιτυχία’’ σημείωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !