15 Ιουνίου 2016

Συλλήψεις για κλοπές σε Χαλκιδική, Ημαθία και Πέλλα

  • Συνελήφθησαν την 12-06-2016 το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, μία 18χρονη τη στιγμή που ετοιμαζόταν με την χρήση πέτρας να σπάσει το
    τζάμι Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας 26χρονου ημεδαπού, καθώς και τον 21χρονο συνεργό της που επιτηρούσε τον χώρο. Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου προέκυψε ότι νωρίτερα την ίδια μέρα, ένας 22χρονος συνεργός τους από κοινού με μία 25χρονη, μετέφεραν τους 2 συλληφθέντες (στο σημείο όπου και εντοπίστηκαν), με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 23χρονης, για να διαρρήξουν το παραπάνω όχημα. Επίσης διαπιστώθηκε ότι η παραπάνω πενταμελής ομάδα χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην ίδια περιοχή το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας (11-06-2016), απ’ όπου και αφαίρεσαν μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.
  • Συνελήφθη την 12-06-2016 το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας ανήλικος υπήκοος Αλβανίας για κλοπή γεωργικού εξαρτήματος και παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Ειδικότερα κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ο προαναφερόμενος να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ οι αριθμοί πλαισίου και κινητήρα του οχήματος ήταν αλλοιωμένοι. Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε ένα γεωργικό εξάρτημα που όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα αφαίρεσε βραδινές ώρες της 11-06-2016  από την οικία 60χρονου ημεδαπού. Το παραπάνω δίκυκλο κατασχέθηκε προκειμένου να εξεταστεί περαιτέρω, ενώ το κλεμμένο γεωργικό εξάρτημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατεός.
  • Συνελήφθησαν προχθές (13-06-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας 2 ημεδαποί ηλικίας 18 και 30 ετών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους μεταλλικά αντικείμενα και εργαλεία τα οποία όπως προέκυψε από την έρευνα, αφαίρεσαν πρωινές ώρες την ίδια μέρα από αποθήκη 50χρονου. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο τους.
  • Συνελήφθη την 12-06-2016 το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατεός, ένας 19χρονος ημεδαπός για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα ο προαναφερόμενος νωρίτερα την ίδια μέρα αφαίρεσε την μπαταρία γεωργικού ελκυστήρα από την οικία 54χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !