3 Ιουνίου 2016

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: 23 χρόνια πρωτοπορία στο γυναικείο ποδόσφαιρο στην Πιερία



Από το 1993 μέχρι σήμερα, 23 χρόνια, η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου «Πιερίδες Μούσες» πρωταγωνιστεί και μετρά πολλές επιτυχίες στα πρωταθλήματα του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Όπως φέτος που με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της
Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικείου Ποδοσφαίρου, οι «Πιερίδες Μούσες» κατέκτησαν την κορυφή του 3
ου Ομίλου και από την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά 2016 – 2017, θα αγωνίζονται στην Β’ Εθνική Κατηγορία.
Η επιτυχία αυτή γιορτάστηκε πρόσφατα από την διοίκηση της ομάδας με την διοργάνωση γιορτής. Η γιορτή ξεκίνησε  με κοπή γενέθλιας τούρτας για τα 23 χρόνια παρουσίας και ενεργούς δράσης της ομάδας, ακολούθησε αγώνας μεταξύ της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα και παλαιμάχων, και η γιορτή έκλεισε με προσφορά εδεσμάτων και γλέντι για όλους. Ήταν μια γιορτή δυναμικής συνένωσης, όλων των ανθρώπων της ομάδας, διοίκησης, αθλητριών και φιλάθλων. Όλοι μαζί δήλωσαν αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά και έδειξαν διάθεση να προετοιμαστούν και να πρωταγωνιστήσουν στην Β’ Κατηγορία.

Η Κοπή της γενέθλιας τούρτας των 23 χρόνων

Γύρω από την γενέθλια τούρτα των 23 χρόνων συγκεντρώθηκαν όλες σχεδόν οι πρωταγωνίστριες που χάρισαν νίκες και υπέροχες στιγμές χαράς στην ομάδα. Η πρόεδρος κ. Ζιώγα έσβησε τα κεριά με το Νο 23 και ευχήθηκε νέες μεγαλύτερες επιτυχίες για την ομάδα.


Ο φιλικός αγώνας

Στον φιλικό αγώνα που έδωσαν παλιές και νέες αθλήτριες της ομάδας συναντήθηκαν όλες οι γενιές που πρωταγωνίστησαν και αγωνίστηκαν στα 23 χρόνια που συμμετέχει ενεργά στο Γυναικείο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου η ομάδα «Πιερίδες Μούσες» της Πιερίας. Συναντήθηκαν στον αγώνα αυτό και έπαιξαν παίχτριες και πρώην παίχτριες από 52 έως 12 χρονών. Έπαιξαν ως «αντίπαλες» μάνα και κόρη, ενώ αγωνίστηκαν στις δύο ομάδες ταυτόχρονα τρεις αδελφές. Ήταν μια γιορτή για τις «Πιερίδες Μούσες» που έκαναν έτσι μια αναδρομή στην πορεία των 23 χρόνων που στέφτηκε με επιτυχίες που καθιστούν την ομάδα μια από τις πιο ζωντανές και δυναμικές στην περιφέρεια.

Οι επιτυχίες της ομάδας

Η ομάδα «Πιερίδες Μούσες» ξεκίνησε με το επίσημο περιφερειακό πρωτάθλημα του 1993 – 1994 και κατάφερε τότε να κατακτήσει την πρώτη θέση του 3ου Ομίλου. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική Κατηγορία.
Το 1995 – 1996 κατάφερε για άλλη μια φορά πάρει το πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου και να αγωνιστεί εκ νέου την επόμενη χρονιά (1996-97) στην Α’ Εθνική Κατηγορία
Το ίδιο έγινε και την περίοδο 1998 – 1999 όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 2ο Όμιλο του Περιφερειακού και την επόμενη περίοδο (1999-2000) αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Τώρα η ομάδα με συγκροτημένη και αποφασιστική διοίκηση, με πολύ καλό δυναμικό στην ομάδα προετοιμάζεται να μπει και να μείνει στα «σαλόνια» της Β’ Εθνικής Κατηγορίας με σκοπό να έχει μια καλή πορεία και γιατί όχι να πρωταγωνιστήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !