18 Μαΐου 2016

Κλειστή θα παραμείνει η Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών

Αναλυτικα η ανακοίνωση της "Ολυμπίας Οδού"

Ολιγόωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών την Τετάρτη 18/05, κατά τη διάρκεια των οποίων:

- Από τις 15:00 το μεσημέρι έως το αργότερο τις 07:00 το πρωί της επόμενης μέρας, θα διακοπεί
προσωρινά η κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων μεταξύ των κόμβων Καλαβρύτων (Χ.Θ. 159) και Ανατολικού Αιγίου (Χ.Θ. 172,5) στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών και θα εξυπηρετείται μέσω παράκαμψης από την Παλαιά Εθνική Οδό.

- Επιπρόσθετα από τις 18:00 το απόγευμα έως το αργότερο τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας στον κόμβο της Ακράτας (ΧΘ 149), θα είναι αποκλεισμένος ο κλάδος εξόδου από Αθήνα προς Ακράτα και εισόδου από Ακράτα προς Πάτρα και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τον προηγούμενο κόμβο (Δερβενίου, ΧΘ 142) ή τον επόμενο κόμβο (Καλαβρύτων, ΧΘ 159).

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κατεδάφισης άνω διάβασης περί τη ΧΘ 164,250 από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ Άπιον Κλέος) και κάτω διαβάσεων της παλαιάς σιδηροδρομικής γραμμής στην περιοχή του κόμβου Ακράτας από τον αρμόδιο κατασκευαστή της ΕΡΓΑ ΟΣΕ ΑΕ (ΜΕΤΚΑ).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !