14 Απριλίου 2016

Πάτρα: Μητέρα κατέψυξε το νεκρό έμβρυό της



Συγκλονίζει η ιστορία που εκτυλίχθηκε πριν λίγες μέρες στην Πάτρα. Μητέρα απέβαλε στο πρώην 409 Νοσοκομείο της Πάτρας, πήρε το παιδί και το κατέψυξε άψυχο στο σπίτι της.

Το περιστατικό συνέβη πριν 2 εβδομάδες στην γυναικολογική κλινική. Η γυναίκα μέχρι και χθες είχε το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα στην κατάψυξη του ψυγείου της. Η μητέρα, σύμφωνα με το patrastimes.gr εξομολογήθηκε την πράξη της στην κοινωνική λειτουργό του Νοσοκομείου και εκείνη ενημέρωσε την διοίκηση.

Οπως είπε η μητέρα που αντιμετωπίζει ψυχιατρικό πρόβλημα, είχε συνδεθεί με το έμβρυο και δεν μπορούσε να το αποχωριστεί. Με την παρέμβαση ψυχολόγου η μητέρα πείστηκε να θάψει το έμβρυο. Δυστυχώς το Νοοσκομείο δεν είχε πράξει τα δέοντα, δεν είχε συνταχθεί πιστοποιητικό θανάτου κι έτσι χρειάστηκε η παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη Υγείας Αντώνη Χαροκόπου για να γίνει η ταφή.

Το δράμα όμως για την μητέρα συνεχίζεται. Επισκεπτόμενη άλλο γυναικολόγο διαπιστώθηκε πως κατά την αφαίρεση του νεκρού εμβρύου, δεν αντιμετωπίστηκε επαρκώς το περιστατικό. Η γυναίκα έχει υπολείμματα και κινδυνεύει η ζωή της. Ετσι θα υποβληθεί σε εκ νέου επέμβαση. Η γυναίκα έχει άλλα πέντε παιδιά 5 - 12 ετών.

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !