14 Απριλίου 2016

"Ο ΣΥΡΙΖΑ ήμαστε όλοι εμείς.....Μόνο αν αλλάξουμε θ΄αλλάξει"



Ο Σύριζα είναι ο επιχειρηματίας που λέει να μην πληρώσει κανένας τα δάνεια του και μετά πάει στην τράπεζα και βρίζει τους ανάλγητους που δεν του δίνουν δάνειο.

Ο Σύριζα είναι ο δημόσιος υπάλληλος που αρνείται την αξιολόγηση και μετά βρίζει τους συναδέλφους του ότι δεν κάνουν σωστά την δουλεία τους.


Ο σύριζα είναι ο επιχειρηματίας που δεν πληρώνει τους φόρους του επειδή είναι δυσβάστακτη, αλλά και πριν που ήταν χαμηλή πάλι δεν τους πλήρωνε για να μην κάνει το Μαλάκα των άλλων.

Ο Σύριζα είναι ο δημόσιος υπάλληλος που πλέον δεν εργάζεται όσο καλύτερα μπορεί γιατί του έκοψαν το μισθό ενώ και πριν ακριβώς τα ιδία έκανε.

Ο Σύριζα είναι ο επιχειρηματίας που διαμαρτύρεται για την κατάργηση του αφορολογήτου ενώ πριν δήλωνε πάντα κάτι τις κάτω από αυτό,οσο και αν ήταν αυτό.

Ο Σύριζα είναι ο Πελάτης που σε αποτρέπει να κόψεις απόδειξη ή απλώς δεν ζητάει, αλλά διαμαρτύρεται για την φοροδιαφυγή.

Ο Σύριζα είναι ο αγρότης που έπαιρνε επιδοτήσεις και τις έτρωγε στα αμάξια και στο κωλόμπαρα.

Ο Σύριζα είναι ο συνταξιούχος που διαμαρτύρεται για το κόψιμο των συντάξεων αλλά βγήκε στην σύνταξη στα 50 και έπαιρνε ποσά δυσανάλογα με τις εισφορές του.

Ο Σύριζα είναι ο επιχειρηματίας που λέει πια ότι δουλεύει σαν ρομπότ μόνο για να πληρώνει τους φόρους, Αλλά εργάζεται 3 μήνες το χρόνο και έχει 2 σπίτια και 2 αυτοκίνητα.

Ο Σύριζα είναι ο εργαζόμενος που έβαζε ψεύτικα ένσημα χωρίς να δουλεύει έπαιρνε ταμείο ανεργίας περισσότερα χρήματα από όσα είχε δώσει και ασφαλιζόταν και στην πραγματική του δουλεία δούλευε μαύρα.

Ο Σύριζα είναι οι 100αδες Οργανισμοί φαντάσματα που ασφαλίζουν και πληρώνουν μισθούς και συντάξεις σε οργανισμούς χωρίς αντικείμενο.

Ο Σύριζα είναι ο δημοσιογράφος που διαμαρτύρεται για τους φόρους υπέρ τρίτων ενώ το ταμείο του χρηματοδοτείται αποκλειστικά από αυτούς.

Ο Σύριζα είναι ο συνδικαλιστής που μάχεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του και αμείβεται με 10πλασια χρήματα από αυτούς.

Ο Σύριζα είναι ο κρατικοδίαιτος επιχειρηματίας που ως μόνο επιχειρηματικό πλάνο έχει πως θα φάει μαζί με τους δημοσίους λειτουργούς παραπάνω δημόσιο χρήμα.

Ο Σύριζα είναι ο πολίτης που βρωμίζει ,καταστρέφει και καπνίζει παντού αλλά διαμαρτύρεται γιατί δεν τηρούνται οι νομοί.

Ο Σύριζα είναι ο νέος που καταστρέφει ή βρωμίζει δημόσια περιουσία για να αντιδράσει στα αφεντικά και στις συνθήκες εργασίας που δεν έχει βιώσει ποτέ.

Ο Σύριζα είναι ο δημόσιος υπάλληλος που θα έπρεπε να παίρνει επίδομα πρόνοιας αλλά έχει θέση στο δημόσιο και μάλιστα προσωποπαγή.

Ο Σύριζα είναι ο ασθενής που διαμαρτύρεται για το 5 ευρώ στα νοσοκομεία, αλλά τώρα πάει και αγοράζει όλα τα αναλώσιμα από το φαρμακείο για να τον περιθάλψουν.

Ο Σύριζα είναι ο γονιός που διαμαρτύρεται για την δωρεάν παιδεία, ενώ πάει και χαλάσει ένα σκασμό λεφτά και μάλιστα μαύρα στο καθηγητή του σχολειού για να κάνει ιδιαίτερα στο καμάρι του είτε αυτό το θέλει είτε όχι.

Ο Σύριζα είναι Ο φοιτητής που πάει στο πανεπιστήμιο και φανατίζεται με τις κομματικές παρατάξεις.

Ο Σύριζα είναι αυτός που κατεβαίνει σε απεργία, για τα μετρά που ο ίδιος ψήφισε!

Και εν κατακλείδι για να μην επιχαίρονται ή διαμαρτύρονται κάποιοι
Ο Σύριζα είναι το Πάσοκ
Ο Σύριζα είναι η ΝΔ που έγινε Πασοκ.
Ο Σύριζα είναι η πλειοψηφία των Νεοελλήνων που είναι ακόμα Πάσοκ
Ας κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στο καθρέπτη γύρω μας και θα ανακαλύψουμε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας και εμείς ανήκουμε στις παραπάνω κατηγορίες!

Η μονή λύση στα προβλήματα μας είναι επιτέλους να κατανοήσουμε τα προβλήματα μας που υπάρχουν εδώ και 20 χρόνια και τα σκεπάζαμε κάτω από τα δανεικά και να τα διορθώσουμε.

Αναδημοσίευση από naxos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !