15 Απριλίου 2016

55 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Η Πιερία και η Κατερίνη ως πόλη με μακρόχρονη ιστορία και διαρκή παρουσία για 55 ολόκληρα χρόνια στα αθλητικά δρώμενα εδώ και δεκαετίες είναι η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ένδοξης ιστορίας της πόλης η ποδοσφαιρική  ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Η γέννηση της ομάδας
πραγματοποιήθηκε στις 11/4/1961 στην Κατερίνη μετά από συνένωση των ομάδων Όλυμπος Κατερίνης και Μέγας Αλέξανδρος Κατερίνης και από τότε το ταξίδι στο χρόνο ξεκινά με την μελανόλευκη ομάδα μας. Την διακρίνει το πάθος και η δύναμη των παιδιών της μέσα σε αθλητικό πλαίσιο με ταπεινή ανταμοιβή των ποδοσφαιριστών την αναγνώριση και το χειροκρότημα των φιλάθλων της εποχής εκείνης.
Πλέον τώρα έχοντας ως παρακαταθήκη την αγωνιστική κληρονομιά των προηγούμενων γενεών ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ετοιμάζεται για την πορεία του.
Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Αθλητικός 106.7 fm» στην Κατερίνη με τους γνωστούς αθλητικούς δημοσιογράφους τον Δημήτρη Κεραηλίδη, τον Κωνσταντίνο Παναγίτσα και τον οικοδεσπότη του «Πολυχώρου» Λάζαρου Βρετού, επιμελήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων της μελανόλευκης ομάδας ετοιμάζοντας μια θερμή υποδοχή σε όσους παρευρέθησαν από τις 19:00 – 22:00 στους χώρους του «athlitikos 106.7 fm». Η εκπομπή βγήκε στον αέρα για τρεις και πάνω ώρες με πλούσια δημοσιογραφία και συζήτηση με ποδοσφαιριστές του σημερινού ΠΙΕΡΙΚΟΥ κι όχι μόνο. Σχολιάσανε ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι, παράγοντες, προπονητές και φίλοι που αγαπούν και ακολουθούν την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια.
Παρευρέθησαν και σχολίασαν απαντώντας στις ερωτήσεις των αθλητικών δημοσιογράφων τωρινοί ποδοσφαιριστές της ομάδας Παπουτσογιαννόπουλος, Κωνσταντίνου, Σεμιτσίδης, Τροϊρης, Γούτσιος, ο προπονητής Νίκος Ζαλίκας, ο γενικός αρχηγός και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Δαδάκος, ο πρόεδρος των παλαιμάχων ΠΙΕΡΙΚΟΥ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Καλαμπάκας,  φίλοι πιστοί στον ΠΙΕΡΙΚΟ που ακολουθούν πιστά την ομάδα χωρίς να έχουν χάσει παιχνίδι ο Σάββας Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος, την διοίκηση εκπροσώπησε εκ μέρους του προέδρου ο ειδικός συνεργάτης του, Δημήτρης Μυρωτής καθώς και ο υπεύθυνος τύπου Βασίλης Τσακιρίδης και ο υπεύθυνος ασφαλείας Δημήτρης Αδαμόπουλος, επίσης παρευρέθησαν ο καταξιωμένος προπονητής Σταύρος Διαμαντόπουλος, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ  Mπόμπαν Ραγγέλοβιτς,  σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5, ο  Βάιος Χαρισόπουλος και οι φίλαθλοι που βρέθησαν στον «αθλητικό 106.7 fm».  
Η έκπληξη των 55χρονων γενεθλίων ήρθε από την μακρινή Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα από την Αργεντινή και το Μπουένος – Άυρες με ζωντανή σύνδεση με τον ποδοσφαιριστή που αγαπήθηκε από το κοινό φίλαθλο κόσμο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ τον Diego Martinez όπου οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του στον αέρα σε μια συγκινητική παρουσία μιλώντας στα ελληνικά ο Diego μας εξέπληξε καταλήγοντας πως είναι όνειρο ζωής δικό του και της συζύγου του να επιστρέψουν στην Κατερίνη που τόσο αγάπησαν και αγαπήθηκαν και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από κάποιο άλλο πόστο.
Λέγοντας πως ο γιός του θα ήταν τιμή για την οικογένειά του να αγωνισθεί με τη φανέλα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και γιατί κι όχι με το εθνόσημο μιας και νιώθει Κατερινιώτης σ΄ αυτή τη στιγμή ακούστηκε το «Diego, ψυχάρα για πάντα ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ». Έγινε προσπάθεια να ακουστεί στον αέρα και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ από την μακρινή Αυστραλία όπου ζει με την οικογένειά του ο Ντίνος Καμπάς αλλά δεν κατέστη δυνατόν λόγω της μεγάλης διαφοράς ωρών.
Τα μηνύματα που κυριάρχησαν για τα 55πτα γενέθλια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είναι μηνύματα  αισιοδοξίας για αυτήν την ομάδα που αγαπήθηκε από το ποδοσφαιρικό κοινό της Ελλάδας.
Ήταν μια ευχάριστη βραδιά όπου κυριάρχησε η χαρά και η αγάπη για τα 55 χρόνια ζωής και ύπαρξης  του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στις εθνικές κατηγορίες.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τον «αθλητικό 106.7 fm», τους αθλητικογράφους, τον «Πολυχώρο» και τον Δημήτρη Αδαμόπουλο και όλους τους φίλους για την ευχάριστη έκπληξη προς την ομάδα.                                                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !