8 Απριλίου 2016

Εξιχνιάστηκαν 14 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδική και ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, οδήγησαν στην εξιχνίαση πολυάριθμων περιπτώσεων διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην ευρύτερη περιοχή του Πευκοχωρίου Χαλκιδικής.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος συνολικά 4 ατόμων για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, 19χρονος ημεδαπός και 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, ενεργώντας από κοινού το τελευταίο δίμηνο, εισέρχονταν σε οικίες, καταστήματα και άλλους χώρους, παραβιάζοντας τις πόρτες ή τα παράθυρα και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τηλεοράσεις, υπολογιστές και άλλα αντικείμενα. Ακολούθως, ο 19χρονος και ο 20χρονος πούλησαν ορισμένα από τα κλεμμένα αντικείμενα σε έναν 17χρονο υπήκοο Αλβανίας.
Από την αναλυτική έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι ενέχονταν σε 9 περιπτώσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή του Πευκοχωρίου. Επίσης, σε δύο από αυτές τις περιπτώσεις εξακριβώθηκε η συμμετοχή και ενός 34χρονου ημεδαπού, ενώ σε επιπλέον 5 περιπτώσεις κλοπών ο 19χρονος ενήργησε μόνος του.
Το μεγαλύτερο μέρος της λείας τους, που εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 8.000 Ευρώ, βρέθηκε και αποδόθηκε στους κατόχους των.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !