30 Μαρτίου 2016

Πάτρα - Ιθάκη - Δρομολογείται ταχύπλοο στη γραμμή από τις 20 Απριλίου

Η ΙΟΝΙΑΝ GROUP βρίσκεται στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για τη μίσθωση ταχύπλοου πλοίου στη γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη
. Όπως φαίνεται οι υπογραφές έπεσαν και το SPEEDRUNNER III είναι το νέο απόκτημα των “Ζακυνθινών” αλλά θα εξυπηρετεί την Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δρομολόγια Πάτρα Σάμη Ιθάκη θα ξεκινήσουν στις 20 Απριλίου, η διάρκεια της διαδρομής θα είναι 1 ώρα και 45 λεπτά.
ydvfbzxldg56f9890139151.jpg
Η μίσθωση του ταχύπλοου είναι η καλύτερη απάντηση της εταιρίας σε όσους κατάγγελναν οτι εγκατέλειψε τη γραμμή της Σάμης και ότι αποχωρεί μάλιστα και απο την Κεφαλονιά.
Το SPEEDRUNNER III θα προσφέρει στους Κεφαλονίτες και θιακούς και στους επισκέπτες των νησιών μας  διαδρομή “χαμηλής πτήσης”  όπως συνηθίζεται να λέγεται για τις σύντομες πτήσεις των αεροπλάνων.
Εν τω μεταξύ έχει  ξεκινήσει και η οργάνωση της παραγωγής της διαφημιστικής καμπάνιας της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης απο την εταιρία με αφορμή το νέο δρομολόγιο.  Και όχι μόνο αυτό. Εχουμε πληροφορίες από συνεργάτες του Kefalonia press στην Ιταλία, ότι η διαφημιστική καμπάνια της  IONIAN GROUP για τη προβολή της γραμμής θα επεκταθεί και στην Ιταλία καθώς θα υπάρχει “ανταπόκριση” με τις Ιταλικές ακτοπλοϊκές γραμμές που συνδέουν  Ιταλία με Πάτρα.

Πηγή: kefaloniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !