30 Μαρτίου 2016

1η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών στη Νάουσα

Στις 21 και 22 Μαΐου 2016 θα πραγματοποιηθεί στη Νάουσα  η 1η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών.
 Η  πρωτοβουλία ανήκει στο νεοσύστατο Πολιτιστικό Σύλλογο Νάουσας «ενCANTO», καθώς και στη μουσικοπαιδαγωγό, Δήμητρα Μητρέντση. Στη συνάντηση αυτή έχουν ήδη προσκληθεί όλες οι
χορωδίες των πολιτιστικών φορέων της Νάουσας, τέσσερις χορωδίες από τη λοιπή Ημαθία (Βέροια, Αλεξάνδρεια), καθώς και αρκετές από την υπόλοιπη Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Περαία, Κοζάνη, Γιαννιτσά , Χαλκιδική, Αθήνα, Πάρος κλπ). Στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν περιλαμβάνονται εμφανίσεις των παιδικών χορωδιών στο Δημοτικό Θέατρο, συμμετοχή δυο χορωδιών με ειδική εμφάνιση (guest), καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις σε άλλα σημεία της πόλης, όπως party χορωδών, περιπατητική διαδρομή, παιχνίδια  υπαίθρου για τους μικρούς μας φίλους κ.α. Απώτερος στόχος όλων των δράσεων είναι η επικοινωνία, η αλληλογνωριμία και αλληλεπίδραση των χορωδιών, η εξωστρέφεια  και η ανάδειξη της περιοχής μας,  καθώς και η συνειδητοποίηση  ότι η μουσική δημιουργεί στενούς δεσμούς  και προσφέρει χαρά σε μικρούς και μεγάλους.
        Η διοργάνωση υλοποιείται με την αρωγή του Δήμου Νάουσας- Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και πραγματοποιείται με τη συνδρομή εθελοντών πολιτών, που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια. Στέλνουμε ανοιχτή πρόσκληση προς όποια χορωδία θελήσει να συμμετάσχει. Καλούμε επίσης όλους όσους μπορούν και θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια, να ενταχθούν στην ομάδα των εθελοντών και να μοιραστούν τη χαρά της διοργάνωσης. Τέλος, ευχαριστούμε τους επαγγελματίες της περιοχής,  που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον στήριξης και μας βοηθούν έμπρακτα να ανταποκριθούμε στις ανάγκες μιας τέτοιας διοργάνωσης. Για πληροφορίες  επικοινωνήσετε στοmitdimitra@hotmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !