22 Φεβρουαρίου 2016

Βγήκε μετά από 30 χρόνια από τη φυλακή για φόνο και σκότωσε και τη μάνα του

Ήταν εκείνη που τον είχε παραδώσει στην αστυνομία για τον πρώτο φόνο όταν ήταν έφηβος και φαίνεται ότι σχεδίαζε τη μητροκτονία για καιρό
O 45χρονος σήμερα Στίβεν Πρατ, από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, είχε σκοτώσει όταν ήταν ακόμη
έφηβος το γείτονά του και τότε καταδικάστηκε σε φυλάκιση για 30 χρόνια. Εξέτισε πλήρως την ποινή του, αποφυλακίστηκε μετά από μία ζωή πίσω από τα κάγκελα -μόνο και μόνο για να σκοτώσει, δύο ημέρες μετά, τη μητέρα του.
«Δεν θέλω δίκη, είμαι ένοχος» είπε ενώπιον όταν βρέθηκε ξανά ενώπιον δικαστηρίου και όπως αναφέρει το Associated Press, αναμένεται να καταδικαστεί σε νέα φυλάκιση, αυτή τη φορά για 25 χρόνια. 
Ο Πρατ φαίνεται ότι σχεδίαζε τη μητροκτονία για καιρό κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του. Ο λόγος είναι άγνωστος, όμως πιθανότατα έχει να κάνει με την πρώτη του καταδίκη: Η μητέρα του, που τελικά δολοφονήθηκε στο σπίτι της σε ηλικία 64 ετών, τον είχε παραδώσει στην αστυνομία μετά το φόνο του γείτονα. 
Την ημέρα της αποφυλάκισής του, η μητέρα του τον παρέλαβε από την πύλη της φυλακής και τον πήγε για φαγητό, βοηθώντας τον επίσης να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό.

Πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !