14 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ 2ο ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙ

Στα πλαίσια του κοινωνικού χαρακτήρα και της αμφίδρομης επαφής της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με την τοπική κοινωνία και ειδικά με την νεολαία/μαθητές, επισκέφθηκε την Παρασκευή με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, τεχνικού τιμ και διοίκησης το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης στο Ν. Κεραμίδι.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές: Καράμπελα Χρήστο, Κώτσια Κωνσταντίνο, Γιαλαμίδη Θωμά, Κατσιαμήτα Αλέξανδρο, Πολυχρονιάδη Σταύρο, Νταντίνη Κωνσταντίνο, Γκεβρέκη Αλέξανδρο, Πέεφ Όλιβερ και με επικεφαλή τον Υπεύθυνο τύπου Βασίλη Τσακιρίδη και τον προπονητή Γιώργο Καμπερίδη επισκέφθηκαν το παραπάνω σχολείο που είναι και το μεγαλύτερο του νομού στα πλαίσια «Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ κοντά στη νεολαία».
Η υποδοχή από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ήταν θερμή με την διεύθυνση του σχολείου τον διευθυντή κ. Κύριλλο Τσερμπάκ, την υποδιευθύντρια κα. Ιφιγένεια Πάσχου και τον γυμναστή κ. Ηλία Παπαγεωργίου  να καλωσορίζουν την αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο σχολείο τους. Με τη σειρά τους ο κ. Βασίλης Τσακιρίδης και ο κ. Γιώργος Καμπερίδης ευχαρίστησαν όλους για την υπέροχη υποδοχή αναφέροντας πως ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι κοντά στην νεολαία και στους μαθητές με δράσεις δωρίζοντας στο σχολείο μια ποδοσφαιρική μπάλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ομάδας ως ενθύμιο της επίσκεψης. Ακολούθησε προς έκπληξη όλων κι ένα δίτερμα στον αύλειο χώρο του σχολείου με τις ομάδες των μαθητών και των μαθητριών, για την ιστορία του σχολείου νικήτριες ήταν οι ομάδες των σχολείων αντίστοιχα. Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να περάσουν διαφορετικές στιγμές εκτός αγωνιστικών χώρων συνομιλώντας και μοιράζοντας  χαρά στους μαθητές και προσκαλώντας όλο το σχολείο για το εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Αχέρων Καναλακίου Δείχνοντας έμπρακτα ότι η ομάδα θέλει δίπλα της τους νεαρούς μαθητές ως δωδέκατο παίχτη.
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά την διεύθυνση του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, τον διευθυντή Κύριλλο Τσερμπάκ για την πολύ όμορφη φιλοξενία και εύχεται στους εκπαιδευτικούς καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και στους μαθητές καλή πρόοδο στη σχολική τους ζωή.

                                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !