3 Δεκεμβρίου 2015

Επίσκεψη του προεδρείου του «Olympus Marathon» στο Δημαρχείο Δίου -Ολύμπου

Με πολύ μεράκι αλλά και εξαιρετική ποιότητα δημιουργήθηκε το λεύκωμα του «Olympus Marathon» που καλύπτει την αγωνιστική δράση των ετών 2004 έως 2015, αντίτυπο του οποίο δώρισε ο Πρόεδρος του «Olympus Marathon» Άρης Νίκας στο Δήμαρχο Δίου – Ολύμπου Κώστα Δημόπουλο, τον οποίο επισκέφτηκε συνοδευόμενος από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Λίτσα Νίκα και Γιώργο Μυτιληναίο.

Αναμφισβήτητα οι συντελεστές της διοργάνωσης «Olympus Marathon», που έχει αποκτήσει παγκόσμια ακτινοβολία και αίγλη, δεν επαναπαύονται αλλά συνεχίζουν άοκνα τις δράσεις που προσδίδουν στον αγώνα αλλά και στην περιοχή μας υψηλή προστιθέμενη αξία.
Κατά τη συνάντηση ο Πρόεδρος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την αγαστή συνεργασία του Δήμου στη διοργάνωση των αγώνων, αλλά και εκ των προτέρων για τη συνεργασία στον αγώνα «Χειμωνιάτικος Ενιπέας» που θα διεξαχθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2015 στο Λιτόχωρο - με εκκίνηση στις 10.00 από το «θεατράκι» - φέτος δε γιορτάζει 10 χρόνια από τη γένεσή του.

Στο περιθώριο του 10ου Χειμωνιάτικου Ενιπέα, από την παραμονή του αγώνα, θα λειτουργεί διήμερη έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών στο Δημοτικό Πάρκο Λιτοχώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !