16 Δεκεμβρίου 2015

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Η αξιέπαινη από κάθε πλευρά πρωτοβουλία της εφορείας αιμοδοσίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης και του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Πιερίας «ΣΤΗΡΙΖΩ» για τη συγκέντρωση αίματος αλλά και δείγματος μυελού των οστών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 στην Αστική Σχολή Κατερίνης.
 Μάλιστα με σημαντική συμμετοχή Πιεριέων που επέδειξαν έμπρακτα την ευαισθησία τους στην εθελοντική προσφορά αίματος και μυελού των οστών, των τόσο αναγκαίων, απαραίτητων και χρήσιμων  στο κοινωνικό σύνολο.
 Την πρωτοβουλία συντόνισαν η εφορεία αιμοδοσίας της Ε.Π.Μ. Κατερίνης με επικεφαλής την έφορο Κατερίνα Ιορδανίδου και από πλευράς  «ΣΤΗΡΙΖΩ» η πρόεδρος Γεωργία Κατσαλή καθώς και μέλη του συλλόγου.
 Τη διαδικασία της αιμοληψίας που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, επιμελήθηκε η αναπληρώτρια διευθύντρια αιμοληψίας του ιδρύματος, ιατρός Ζάνα Φιλίπποβιτς με τους συνεργάτες της, ενώ την ενημέρωση, εγγραφή και λήψη του δείγματος μυελού των οστών ο εθελοντής Γεώργιος Καπετανάκης.
 Στην κατά τα άλλα κρύα από έλλειψη θέρμανσης αίθουσα της Αστικής Σχολής Κατερίνης που… ζεστάθηκε όμως από συμμετοχή των πολιτών-εθελοντών, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα έργα ζωγραφικής με θεματολόγιο την προσφορά αίματος τα οποία ετοίμασαν και παρουσίασαν οι μαθήτριες και μαθητές των γυμνασίων και λυκείων της Πιερίας. Το επόμενο διάστημα από τα έργα αυτά θα επιλεγεί το έργο που θα αποτελέσει και το λογότυπο της εφορείας αιμοδοσίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.
 Τέλος οι διοργανωτές ευχαριστούν δημόσια, το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, τις κυρίες της χορωδίας της Ε.Π.Μ. αλλά και το κατάστημα Oliver’s pub για την προσφορά εδεσμάτων και καφέ, την εφορεία φωτογραφίας της Εστίας για την κάλυψη της πρωτοβουλίας και την Αστική Σχολή Κατερίνης για τη φιλοξενία.
 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !