20 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτός είναι ο βιαστής 13χρονου κοριτσιού στην Καβάλα


Πρόκειται για τον 37χρονο Βασίλειο Χαιτίδη ο οποίος στις 15 Ιουλίου ακινητοποίησε το ανήλικο κορίτσι με τη χρήση σωματικής βίας και, αφού ασέλγησε σε βάρος του, το εξανάγκασε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή

Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες ενός 37χρονου Έλληνα που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα στην Καβάλα για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού μόλις 13 χρόνων, έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καβάλας που επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης.






Πρόκειται για τον Βασίλειο Χαιτίδη του Γεωργίου και της Δομνίκης, που γεννήθηκε στη Γερμανία και είναι κάτοικος Καβάλας, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, αποπλάνηση ανήλικης και παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Στις 15 Ιουλίου, ο 37χρονος ακινητοποίησε το 13χρονο κορίτσι με τη χρήση σωματικής βίας και, αφού ασέλγησε σε βάρος του το εξανάγκασε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου, όταν ο αδίστακτος βιαστής συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος την ώρα που… αυνανιζόταν μέρα- μεσημέρι έξω από το κτίριο της Νομαρχίας Καβάλας. Κατά την διάρκεια της προανάκρισης κλήθηκε το θύμα του βιασμού, το οποίο τον αναγνώρισε ανεπιφύλακτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !