8 Ιουλίου 2015

Συνελήφθησαν οι ληστές με τις αποκριάτικες μάσκες στην Κατερίνη


Με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών της Ασφάλειας συνελήφθησαν στην Κατερίνη οι τέσσερις από τους πέντε κακοποιούς που είχαν ληστέψει ένα σούπερ-μάρκετ σε χωριό της Πιερίας μεταμφιεσμένοι με αποκριάτικες μάσκες και περούκες. Ο πέμπτος συνεργός τους ήταν ήδη στη φυλακή.

Η επεισοδιακή ληστεία είχε γίνει μέσα στις Απόκριες, στις 13 Φεβρουαρίου, όταν τα μέλη της σπείρας εισέβαλαν οπλισμένα με πυροβόλα όπλα στο κατάστημα, ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες και άρπαξαν 3.200 ευρώ. Στη συνέχεια, διέφυγαν με αυτοκίνητο που είχαν αρπάξει τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας από νεαρό ζευγάρι το οποίο βρισκόταν σε τρυφερές περιπτύξεις σε ερημική τοποθεσία, απειλώντας ότι θα τους σκοτώσουν!


Ένας 27χρονος από αυτούς που συμμετείχαν στη ληστεία και ήδη είναι έγκλειστος για παρόμοια υπόθεση, αποτέλεσε την άκρη του νήματος την εξάρθρωση της συμμορίας. Οι συνεργοί του, άλλοι δυο 27χρονοι, ένας 26χρονος και ένας 41χρονος που έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για πλήθος παρανομιών, ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος τους ο ανακριτής Κατερίνης εξέδωσε εντάλματα σύλληψης. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες ληστείες.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !