8 Ιουλίου 2015

Διάφορες συλλήψεις σε Γιαννιτσά, Έδεσσα, Χαλκιδική, Βασιλικά Θεσσαλονίκης





Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών περίπτωση κλοπής σε βάρος 52χρονου ιδιοκτήτη super market στα Γιαννιτσά. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου υπηκόου Γεωργίας για κλοπή. Ειδικότερα προέκυψε από την έρευνα ότι το μεσημέρι της 06-02-2015 αφαίρεσε από το προαναφερόμενο κατάστημα 4 φιάλες με αλκοολούχα ποτά και διέφυγε με όχημα που είχε σταθμεύσει πλησίον.


Συνελήφθη χθες (02-07-2015) το απόγευμα, στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, 34χρονος ημεδαπός για παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα και 7 φυσίγγια. Επιπλέον σε έρευνα του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ξιφολόγχη, 2 σπαθιά και 2 μαχαίρια.


Συνελήφθη χθες (02-07-2015) το μεσημέρι στην Έδεσσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, για παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο προαναφερόμενος δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για την νόμιμη παραμονή του στη χώρα.


Συνελήφθησαν χθες (02-07-2015) το μεσημέρι στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, 58χρονη ημεδαπή, καθώς διαπιστώθηκε να ασκεί υπαίθριο εμπόριο κατέχοντας και διαθέτοντας προς πώληση διάφορα προϊόντα άνευ προβλεπόμενης αδείας της Αρμόδιας αρχής.



Συνελήφθη χθες (02-07-2015) το μεσημέρι στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 46χρονος ημεδαπός, για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (κατοχή και καλλιέργεια). Ειδικότερα σε έρευνα της οικία του παρουσία Δικαστικού λειτουργού διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή της οικία του 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 50 εκατοστών, 90 εκατοστών και 1 μέτρο και 50 εκατοστών τα οποία και εκριζώθηκαν. Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.


Συνελήφθη χθες (02-07-2015) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Πέλλας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα κατά των αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων και σπόρων κάνναβης καθώς και έναν κόσμημα (σκουλαρίκι) την κατοχή του οποίου δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !