21 Ιουλίου 2015

5ος Δρόμος Μουσών Άνω Μηλιάς Πιερίας - Αποτελέσματα





Περισσότεροι από 170 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών, αριθμός που συνιστά ρεκόρ συμμετοχών, έλαβαν μέρος στον 5ο δρόμο Μουσών στην Άνω Μηλιά Πιερίας, το πρωί της περασμένης Κυριακής. Αθλητές από όλη την Ελλάδα έτρεξαν με αφετηρία και

τερματισμό το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, με φόντο  μια πανέμορφη τοποθεσία και απόλαυσαν μία μοναδική διαδρομή στην ανέγγιχτη φύση των Πιερίων. Παράλληλα, διεξήχθη και αγώνας απόστασης 1200 μέτρων, για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος της Άνω Μηλιάς Πιερίας, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας.
Για εξαιρετική διοργάνωση και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους διαδρομή έκαναν λόγο οι νικητές του αγώνα. Ειδικότερα, ο νικητής στην κατηγορία των ανδρών,  Νεοφώτιστος Νικόλαος τόνισε: «Η ωραιότερη διαδρομή στην οποία έχω λάβει μέρος. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για το σχεδιασμό της».

Στην κατηγορία των γυναικών η Κατερίνα Κουκάκη  (1η Νικήτρια) σημείωσε:
«Η καλύτερη διαδρομή στην ωραιότερη φύση. Είναι από τις καλύτερα σχεδιασμένες διαδρομές. Το πράσινο, οι πηγές και τα μονοπάτια είναι ιδανικά για τους λάτρεις του βουνού».

Γενικότερα όλοι οι συμμετέχοντες ευχαρίστησαν τους διοργανωτές «για την άρτια φύλαξη, για την υδροδοσία στους σταθμούς και για την υποστήριξη των εθελοντών».

Οι διοργανωτές με την ευκαιρία αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας, όλους τους εθελοντές και φίλους του συλλόγου, που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία του αγώνα.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !