21 Ιουλίου 2015

Χρυσή Αυγή Πιερίας - Αφιέρωμα στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Απόγευμα Δευτέρας 20ης Ιουλίου και η σημερινή συγκέντρωση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας είναι αφιερωμένη σε μια μαύρη σελίδα της ιστορίας της Ελλάδος, στην επέτειο της τουρκικής εισβολής στον νότιο προμαχώνα του Ελληνισμού, στην Κύπρο μας. Το εθνικιστικό κόμμα της Ελλάδος πάντα θυμάται και πάντα τιμά τους Έλληνες ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους ή την σωματική τους ακεραιότητα για να προστατέψουν το ύψιστο αγαθό, την Ελευθερία και την Αξιοπρέπεια του Έθνους μας.

        Στην αρχή το λόγο έλαβε ο υπεύθυνος του Μετώπου Νεολαίας Πιερίας, συναγωνιστής Δημήτρης Φωτίου, ο οποίος μίλησε για το χρονικό της εισβολής τις δύο πρώτες μέρες, την προσπάθεια των Τούρκων για τη δημιουργία προγεφυρώματος και τους αγώνες Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων να τους αποκρούσουν.
        Το λόγο έλαβε έπειτα ο συναγωνιστής Αργύρης Καρυπίδης, ο οποίος μίλησε για τα λάθη των Τούρκων κατά τη διάρκεια της εισβολής με μέγιστο λάθος την βύθιση από τουρκικά αεροσκάφη του τουρκικού αντιτορπιλικού Κοτσάτεπε και τις καταστροφές που υπέστησαν άλλα δύο αντιτορπιλικά του εχθρού.
        Τέλος ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος του πολιτικού συμβουλίου του κινήματος, συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, ανέγνωσε μήνυμα του Αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου προς τα μέλη, τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος και μίλησε για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !