16 Ιουνίου 2015

Ματωμένη μπαλάντα: Αυτοκτόνησε αστυνομικός ζητώντας το «Έλεγα» του Χολίδη

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί μετά την αυτοκτονία του 28χρονου αστυνομικού στο Μενίδι.
Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως ο νεαρός αστυνομικός πήγε στον DJ του μαγαζιού όπου βρισκόταν για να διασκεδάσει και ζήτησε να παίξει το «Έλεγα» του Χρήστου Χολίδη και μόλις η πρώην κοπέλα του γύρισε την πλάτη της και δεν τον κοίταζε πια, εκείνος αυτοκτόνησε. Ο θάνατος  λοιπόν τον βρήκε να ακούει το τραγούδι «Έλεγα» του Χρήστου Χολίδη. 
Κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει αναλύσει πλήρως τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Το μυαλό παίζει απίστευτα παιχνίδια. Παιχνίδια ακραία. Επικίνδυνα. Παιχνίδια που σε οδηγούν σε αδιέξοδο. Και μοιραία στο τέλος του πολυτιμότερου αγαθού. Της ζωής.
Σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι νεαρός 28χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του. Σοκαρίστηκα με τον σχεδιασμό της αυτοκτονίας, τον τρόπο και την επιλογή να αφαιρέσει την ανάσα από το σώμα που τον φιλοξενεί… γιατί;
Διότι δεν μπορούσε να δεχτεί την απόρριψη της συντρόφου του. Το σοκ ωστόσο δεν είναι μεγάλο για την οικογένειά του, την πρώην σύντροφό του και τους θαμώνες του μπαρ. Αλλά και για τον Χρήστο Χολίδη. Όταν ο τραγουδιστής πληροφορήθηκε το γεγονός ανατρίχιασε. Σταμάτησε μια συνάντηση που είχε με συνεργάτες στη Γλυφάδα και ακούστηκε να λέει «Δεν είναι δυνατόν ρε. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Το γεγονός ως γεγονός φέρνει στο μυαλό μας εικόνες από την παραγγελιά του Κοεμτζή. Παιχνίδι της μοίρας; Όπως και να χει η μπαλάντα απέκτησε τον χαρακτηρισμό «Ματωμένη μπαλάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !