16 Ιουνίου 2015

Εξιχνιάστηκαν 5 κλοπές από Ιερούς Ναούς και καταστήματα στον Πολύγυρο

Η άμεση κινητοποίηση και οι συντονισμένες έρευνες  των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχαν ως αποτέλεσμα την αυτόφωρη σύλληψη 40χρονου ημεδαπού για κλοπή και την εξιχνίαση ακόμη 4 κλοπών που έγιναν στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 13 προς 14 Ιουνίου, ο 40χρονος άντρας χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία, διέρρηξε την κεντρική είσοδο του σταθμαρχείου στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων (Κ.Τ.Ε.Λ.) στον Πολύγυρο Χαλκιδικής και από το χώρο των γραφείων αφαίρεσε 3 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.
Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων ο 40χρονος άντρας εντοπίστηκε προχθές (14-6-2014) το μεσημέρι στον Πολύγυρο και συνελήφθη.
Από την περαιτέρω προανάκριση προέκυψε ότι ο συλληφθείς ενέχεται σε άλλες 4 περιπτώσεις κλοπών στην ίδια περιοχή.
Συγκεκριμένα, από τον Νοέμβριο του προηγούμενου έτους έως και τον Φεβρουάριο του 2015 αφαίρεσε από 2 Ιερούς Ναούς και 2 καταστήματα συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.040 ευρώ.
Επίσης, σε χώρο που χρησιμοποιούσε στον Πολύγυρο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα 3 κινητά τηλέφωνα, που είχαν αφαιρεθεί από το σταθμαρχείο του Κ.Τ.Ε.Λ.
Σημειώνεται ότι, ο 40χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.
Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.
Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !