20 Ιουνίου 2015

Είχε κλέψει 45 ιερούς ναούς στη Θεσσαλονίκη

Σε σωρεία διαρρήξεων σπιτιών και ιερών ναών εμπλέκεται 58χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε σχετικό ένταλμα του ανακριτή Τρικάλων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής από κοινού.
Ο 58χρονος φέρεται ότι μαζί με τουλάχιστον πέντε ακόμη συνεργούς του διέρρηξαν ή αποπειράθηκαν να διαρρήξουν συνολικά 45 σπίτια και ιερούς ναούς σε διάφορες περιοχές του νομού Τρικάλων, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν τιμαλφή. Η δράση του φαίνεται ότι ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2010 έως το τέλος του ίδιου χρόνου. Ο συλληφθείς οδηγείται στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
Στο μεταξύ, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατηγορείται κι ένας 23χρονος, που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας, όταν, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ύστερα από έλεγχο βρήκαν στην κατοχή του μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης προέκυψε ότι 23χρονος φέρεται ως δράστης διαρρήξεων που σημειώθηκαν τον περασμένο μήνα στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για μία διάρρηξη σε φούρνο κι άλλες τέσσερις σε αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων τρία ταξί, απ' όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό, διάφορα έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !