7 Μαΐου 2015

H Ryanair μειώνει τις χρεώσεις στα αεροδρόμια

Η Ryanair μείωσε απο χθες τη χρέωση αλλαγής πτήσης για τους πελάτες που έχουν χάσει την πτήση τους και την χρέωση για check-in στο αεροδρόμιο, ενόψει του τριετούς προγράμματος “Always Getting Better”, το οποίο έχει ως στόχο την βελτίωσης της επιβατικής εμπειρίας.

H χρέωση της Ryanair για check-in στο αεροδρόμιο μειώθηκε από 70 σε 45 ευρώ και η χρέωση αλλαγής πτήσης στην περίπτωση που οι πελάτες χάσουν την πτήση τους μειώθηκε από 110 σε 100 ευρώ. Η μείωση στις συγκεκριμένες χρεώσεις, ακολουθεί την βελτιωμένη υπηρεσία για την μεταφορά αθλητικού εξοπλισμού, η οποία προσφέρει 5 διαφορετικές επιλογές και χαμηλότερες χρεώσεις σε μικρότερο εξοπλισμό. Μέσα στο έτος, η Ryanair θα ανακοινώσει περισσότερες αναβαθμίσεις στην εξυπηρέτηση καθώς και συναρπαστικές ψηφιακές καινοτομίες.

Οι πελάτες μπορούν να αναμένουν μια νέα και εξατομικευμένη ιστοσελίδα και εφαρμογή με την υπηρεσία “hold the fare”, περιεχόμενο προορισμών και δυνατότητα σύγκρισης τιμών, καθώς και νέο εσωτερικό αεροσκαφών, νέες στολές για τα μέλη του πληρώματος θαλάμου επιβατών και inflight menu.

Ο Kenny Jacobs, επικεφαλής Marketing της Ryanair, δήλωσε: “Οι Ευρωπαίοι πελάτες επιλέγανε πάντα την Ryanair λόγο των χαμηλών μας ναύλων και ποικιλία δρομολογίων και μέσο του προγράμματος ‘Always Getting Better’ εξακολουθούμε να βελτιώνουμε την εμπειρία των πελατών μας. Έχοντας ήδη αναβαθμίσει την υπηρεσία για την μεταφορά αθλητικού εξοπλισμού, σήμερα μειώσαμε την χρέωση αλλαγής πτήσης για τις περιπτώσεις που οι πελάτες χάνουν την πτήση τους και την χρέωση για check-in στο αεροδρόμιο, οι οποίες είναι οι πιο πρόσφατες από μία σειρά αλλαγών καθώς συνεχίζουμε να ακούμε, να βελτιωνόμαστε και να παρέχουμε ακόμα περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες στους 100 εκατ. ετήσιους πελάτες μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !