13 Μαΐου 2015

H Ελλάδα συμμετέχει στο πανευρωπαϊκό Mortal Kombat Cup

unnamed
Το European Grand Final του Mortal Kombat Cup θα δώσει συνολικά χρηματικά έπαθλα 20.000€. Η Ελλάδα θα στείλει εκεί έναν συμμετέχοντα, και συγκεκριμένα τον Πανελλήνιο Πρωταθλητή, που θα προκύψει από το Ελληνικό Mortal Kombat Cup (PlayStation 4)
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνεχίζεται στις 16 Μαΐου στο Capsis Hotel στη Θεσσαλονίκη και ολοκληρώνεται στην Αθήνα στις 23 Μαΐου όπου θα γίνει εκτός από το τελευταίο προκριματικό, και οι Ελληνικοί Τελικοί, και ένα Press Cup στο οποίο θα μπορούν να συμμετάσχουν δημοσιογράφοι, και μέλη της Ελληνικής Gaming κοινότητας.


Τα προκριματικά είναι τα εξής:



unnamed (1)

Greek Fighting Temple : 16 Μαΐου Θεσσαλονίκη στο Capsis Hotel

Ήρθε η ώρα οι Μαχητές του Βορρά να δείξουν την αξία τους και να κερδίσουν πλούσια έπαθλα και εισιτήρια και συμμετοχές στους Πανελλήνιους τελικούς μέσω του Greek Fighting Temple Thessaloniki Pro Tour. Μην ψαρώνετε, αν ξέρετε τα βασικά ελάτε να λάβετε μέρος, και μπορεί να ξεχωρίσετε. Θα υπάρξουν και κληρώσεις.

unnamed

Το event που έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά των πρωταθλημάτων Mortal Kombat είναι εδώ. Το Greek Fighting Temple διοργανώνει τους τελικούς του Mortal Kombat Χ μαζί με τους τελευταίους προκριματικούς. Η ευκαιρία σας να αναδειχθείτε στην Παγκόσμια Σκηνή του Mortal Kombat X είναι αυτή και ο ανταγωνισμός είναι μόνο μια πρόκληση. Θα υπάρξουν κληρώσεις για τους συμμετέχοντες και Press Cup με αντίστοιχα δώρα.

Έπαθλα:

3 Προκριματικοί:
1ος: 100€ & Mortal Kombat X Hoodie
2ος: 75€
3ος: 50€

Πρώτοι 8: Mortal Kombat X Beanie
Κλήρωση σε όλους τους Συμμετέχοντες: Mortal Kombat X Kollectors Edition PS4

Ελληνικός Τελικός:
1ος: 200€ & Ασημένια Ζώνη Πρωταθλητή & Συμμετοχή και ταξίδι στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο (Παρίσι, 4-7 Ιουλίου, Japan Show)
2ος: 150€
3ος: 100€

Ευρωπαϊκό Κύπελλο:
1ος: 15.000€ & Χρυσή Ζώνη Πρωταθλητή
2ος: 3.000€
3ος: 2.000€

thelab

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !