6 Μαΐου 2015

Αναφορά Αθανάσιου Τζήμα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

                      
 Προς τον αξιότιμο κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
                        (Δια του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης)

                                          ΑΝΑΦΟΡΑ

  Του Αθανασίου Τζήμα του Νικολάου, κατοίκου Πλάκας Λιτοχώρου Δήμου Δίου Ολύμπου αρ (-) Επαγγελματική Έδρα Κατερίνη οδός Θεσσαλονίκης αρ. 88 ( Έφορος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Πιερίας, Επιθεωρητής Συντονιστής Ασφαλιστικών Γραφείων Ανάπτυξης, Σύμβουλος Τραπεζοασφαλιστικών & Νομικής Προστασίας).


                                                                                             Κατερίνη        05-05-2015
  Αξιότιμε κ. εισαγγελέα  την 05-05-2015 επιδόθηκε στην σύζυγό μου στο χωριό Άγιος Σπυρίδωνας Πιερίας  του Δήμου Δίου-Όλυμπου η παρακάτω κλήση, επειδή ως συντονιστής ασφαλιστικών συμβούλων τότε της Εθνικής Ασφαλιστικής και από τους λίγους γνώστης των ασφαλιστικών θεμάτων , γνωστοποίησα με την κατάθεσή μου σε αυτή την υπόθεση τις μαμουνίες ΚΑΙ με έγγραφα που προσκόμισε με το υπόμνημά της η Τσολερίδου Μαρία σύζυγός μου , το μόνο που έπρεπε να γίνει ήταν να ασκηθεί ποινική δίωξη αυτεπάγγελτη, κατά παντός υπευθύνου της εταιρίας και ΟΧΙ στην σύζυγο μου,  με βεβαιότητα υποστηρίζω ότι ο εισαγγελέας που χειρίσθηκε την υπόθεση αυτή που πλέον γίνεται πολύ σοβαρή ΚΑΙ  με σοβαρές συνέπειες στην οικογένειά μου,  μάλλον ΔΕΝ γνωρίζει καλά όχι μόνο τα ασφαλιστικά θέματα αλλά πολύ λυπάμαι και άλλα. Καθόσον δεν μπορώ να κατανοήσω ότι κάποιος δικαστικός λειτουργός ΔΕΝ καταλαβαίνει ΟΤΙ, καταρτίστηκε από την αντίδικό μας ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ  την 7.4.2010 λογαριασμός με τίτλο ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΚΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ 02/2010 και ακολούθως την 19.4.2010. Κατά την ημερομηνία αυτή λύθηκε από κοινού και άτυπα η συνεργασία με την αντίδικό μας. Για το λόγο αυτό την 22-04-2010 διέκοψε της εργασίες η σύζυγός μου ως εισπράκτορας, όπως προκύπτει από την Βεβαίωση της εφορείας Β΄ Δ.Ο.Υ. Κατερίνης με ημερομηνία διακοπής 19-04-2010. Η καταγγελία της σύμβασής της αντιδίκου την 10.6.2010 με εξώδικό της, ήταν καθαρά τυπική.
Σημειωτέον  ότι η αντίδικος μας,  παρότι στην αγωγή της αναφέρει ότι για τα δήθεν οφειλόμενα ασφάλιστρα υπογράφηκε η από 19.4.2010 αναγνώριση χρέους, εντούτοις στην αγωγή της αναφέρει ως οφειλόμενα ασφάλιστρα κατά πολύ μεταγενέστερα της ημερομηνίας αυτής !!!  ΚΑΙ αυτό το πράττει δόλια για να φτάσει το ποσό στις 109.682,58 €, με σκοπό να γίνει κακουργηματικού χαρακτήρα η μήνυση μπας ΚΑΙ ασκηθεί κάποια δίωξη ΚΑΙ να που τέτοιες ανεπίδεκτες δικαστικής εκτιμήσεως μηνύσεις φέρνουν τέτοια αποτελέσματα τι να πω ΑΠΛΑ  …ΝΤΡΟΠΗ!!!!
ΣΑΣ επισυνάπτω και τις προτάσεις για το ίδιο δήθεν υπεξαιρεθέν ποσό για το πολιτικό σκέλος ,  όπου συμπεριλαμβάνεται και το υπόμνημα της συζύγου μου για αυτή την υπόθεση, για να διαπιστώσετε ΌΤΙ ουδέν ποσό οφείλεται ΚΑΙ ένας έμπειρος δικαστικός λειτουργός, ποτέ ΔΕΝ θα κατέληγε στην απόφαση να άσκηση σε μια μάνα τριών παιδιών μια τέτοια δίωξη, πόσο δε μάλλον ΟΤΑΝ είχε σε γνώση του όλα τα στοιχεία  που με επιμέλεια και προσοχή κατατέθηκαν ενώπιον του.

C:\Users\Τζήμας\Desktop\ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΙΡΗ\ΤΣΟΛΕΡΙΔΟΥ 001.jpg
Για όλα αυτά:
Σας παρακαλώ να επιληφθείτε του θέματος αυτού επειδή, πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος εισαγγελέας   είχε σκοπό να μας βλάψει οικογενειακά  καθόσον έχω κάνει 2 αναφορές για δύο εισαγγελείς και την 30-06-2015 στο ακροατήριο του δικαστηρίου της Κατερίνης θα αποκαλύψω χωρίς δισταγμό, ποιοι ταλαιπώρησαν άδικα και προσπαθούν ακόμη να ταλαιπωρούν εμένα και την οικογένειά μου, να σημειωθεί ότι έχω έως σήμερα δικαιωθεί ΑΛΛΑ από τα μεγαλύτερα δικαστήρια ΕΦΕΤΕΙΑ και ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ και αυτό διότι αποκάλυψα δικηγόρο πλαστογράφο και δικηγόρο με άλλες ποινικά κολάσιμες πράξεις και ας ταλαιπωρήθηκα και ταλαιπωρούμε εγώ και η οικογένειά μου 14 και πλέον χρόνια,  όπως αναφέρω στις προγενέστερες αναφορές μου. Με αυτά όντως πιστεύω ότι, η απόφαση αυτή για την σύζυγό μου βλάπτει τα έννομα συμφέροντά της οικογενείας μου προκαλώντας σε αυτή έντονη αδικία σε σημείο να πρέπει να αντιμετωπίσω άμεσα με κάθε μέσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !