8 Μαΐου 2015

Καμμένος: "Είμαστε έτοιμοι για τον πόλεμο"

O υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, παρακολούθησε τη διεξαγωγή της άσκησης «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ 2/15», που πραγματοποιήθηκε στο Αιγαίο.


Στη συνέχεια, ο κ. Καμμένος ανέφερε σε δηλώσεις του για το περιεχόμενο της άσκησης: «Σήμερα, με εντολή που έδωσε τις πρωινές ώρες ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ενεργοποιήσαμε την Άσκηση "ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ 2" του 2015. Η σημερινή Άσκηση είχε σκοπό την ανακατάληψη αεροδρομίων του ανατολικού Αιγαίου, ενεργοποίηση του συνόλου της Αεράμυνας της χώρας και κινητοποίηση του συνόλου των Ειδικών Δυνάμεων».

Αφού συνεχάρη όλους όσους συμμετείχαν στην άσκηση, την οποία χαρακτήρισε απόλυτα επιτυχή, και μίλησε για άριστο συντονισμό των Ενόπλων Δυνάμεων, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε: «Σήμερα αποδείξαμε, για μία ακόμα φορά, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, ανεξαρτήτως της δημοσιονομικής κρίσης, έχουν υψηλό ηθικό, επαγγελματισμό και προασπίζουν με επιτυχία την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε πρόκληση. Είμαστε έτοιμοι για τον πόλεμο, για να διασφαλίσουμε την ειρήνη, γιατί η ειρήνη διασφαλίζεται, μόνο όταν είσαι απόλυτα έτοιμος να αντιμετωπίσεις την οποιαδήποτε πρόκληση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !