9 Απριλίου 2015

Δωρεά τροχήλατων αμαξιδίων από τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας προχώρησε τη Μ. Τρίτη το μεσημέρι σε δωρεά τεσσάρων τροχήλατων αμαξιδίων (καρότσια) για τη μεταφορά των ασθενών του Νοσοκομείου Καρδίτσας.
Η διαδικασία παράδοσης έγινε παρουσία του Προέδρου του Ι.Σ.Κ. κ. Κουλοκτσή, της Διοικήτριας του Νοσοκομείου κας. Δάλλα,
του Πρόεδρου των Νοσοκομειακών Γιατρών κ. Αθανασίου και εργαζομένων. Σε δηλώσεις τους τόσο ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Σωτ. Κουλοκτσής όσο και η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Κ. Δάλλα τόνισαν τα εξής:
-Σωτ. Κουλοκτσής:
"Ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας, σε περιόδους δύσκολους για όλους, αποφάσισε την δωρεά αναπηρικών τροχήλατων αμαξιδίων στο νοσοκομείο Καρδίτσας, για την μεταφορά των ασθενών.
Δυστυχώς ο κατάλογος των ελλείψεων και των προβλημάτων είναι μακρύς.
Το νοσοκομείο μας σε οριακή κατάσταση λόγω υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης συνεχίζει να προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες στους πολίτες του νομού, με τις καθημερινές υπεράνθρωπες προσπάθειες όλων των εργαζομένων σε αυτό, ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού. Ελπίζουμε το νοσοκομείο Καρδίτσας να αποκτήσει σύντομα αξονικό τομογράφο , η παιδιατρική κλινική να εφημερεύει κάθε μέρα αλλά και να επιλυθούν και τα υπόλοιπα σοβαρά προβλήματα όπως η υποστελέχωση σε ιατρικό προσωπικό, ώστε η υγεία και η περίθαλψη να στηρίζονται σε κανόνες ασφάλειας και ποιότητας για τον Έλληνα πολίτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !