25 Απριλίου 2015

Κινηματογραφική καταδίωξη στη ...Ναύπακτο!

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας κατεδίωξε με το δικό του όχημα και συνέλαβε ένα ζευγάρι διαρρηκτών, οι οποίο παραβίασαν την κλειδαριά τροχόσπιτου Γάλλων έξω από σούπερ μάρκετ στην Ναύπακτο.

Όλα ξεκίνησαν στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης στο πάρκινγκ γνωστού σούπερ μάρκετ της Ναυπάκτου, όταν ζευγάρι Βουλγάρων Ρομά παραβίασαν την κλειδαριά τροχόσπιτου Γάλλων που είχαν μπει στο κατάστημα για να ψωνίσουν.

Την ώρα όμως που οι ιδιοκτήτες έβγαιναν διαπίστωσαν πως στο εσωτερικό του τροχόσπιτου βρίσκεται η γυναίκα συνεργός. Αμέσως έβαλαν τις φωνές ζητώντας βοήθεια ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με το αυτοκίνητο τους.

Για κακή τους τύχη, στο σημείο βρισκόταν αστυνομικός της Τροχαίας Ναυπάκτου που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και καταδίωξε με δικό του όχημα τους δράστες, ενώ συγχρόνως ενημέρωσε του συναδέλφους του για ενισχύσεις.

Οι δράστες αφού κατάλαβαν ότι καταδιώκονται, παραβίασαν του φωτεινούς σηματοδότες τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα.Ο αστυνομικός της Τροχαίας που τους καταδίωκε τους ανάγκασε να αλλάξουν πορεία και να εισέλθουν σε περιοχή όπου γίνονται έργα της Ιόνιας οδού στο Αντίρριο.

Το αυτοκίνητο των δραστών σε εκείνο το σημείο, υπέστη βλάβη πέφτοντας σε λακκούβα και αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν.Ο αστυνομικός κατάφερε να τους συλλάβει, ενώ ταυτόχρονα είχαν φτάσει στο σημείο και οι συνάδελφοι του.

Στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες του directnews.gr, βρέθηκαν χρηματικό ποσό και προσωπικά αντικείμενα που είχαν αποσπάσει από το τροχόσπιτο, τα οποία οι δράστες, κατά την καταδίωξη, προσπάθησαν να τα ξεφορτωθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι των Βούλγαρων Ρομά ενέχεται και για άλλες αξιόποινες πράξης σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !