3 Απριλίου 2015

Τουρνουά Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναικού σε Λιτόχωρο, Λεπτοκαρυά, Πλαταμώνα

Το ετήσιο Τουρνουά των Σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού διεξάγεται και φέτος στα γήπεδα της Πιερίας απόΚυριακή 5  μέχρι Τετάρτη 8 Απριλίου 2015. Η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης θα συμμετέχει με τα τμήματα Παιδικό – Προπαιδικό - Junior με αγώνες στα γήπεδα των Ν. Πόρρων , του
Πλαταμώνα – Λεπτοκαρυάς και Λιτοχώρου. Θα μετέχουν ομάδες από όλη την Ελλάδα τις συνεργαζόμενες Ακαδημίες του Παναθηναϊκού : Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Αίγιο , Λαμία , Φάρσαλα, Πάτρα, Πάργα, Κομοτηνή, Ελευθερούπολη, Άλιμος και Χορτιάτης.
            Η φιλοσοφία του Παναθηναϊκού αποτυπώνεται και στα  τουρνουά, χωρίς σύστημα βαθμολογίας με βασικότερο κίνητρο την διασκέδαση/ψυχαγωγία καθώς και η δυνατότητα όλων ανεξαιρέτως των αθλητών που συμμετέχουν στην αποστολή μίας ομάδας να αγωνιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Επιπλέον η βαθμολογία fair play ορίζεται σε ατομικό επίπεδο, όπου με το τέλος κάθε παιχνιδιού οι προπονητές κάθε ομάδας ψηφίζουν τον παίχτη fair play της αντίπαλης ομάδας ο οποίος παίρνει ένα (1) βαθμό.
Η οργανωτική επιτροπή των τουρνουά καταβάλει κάθε προσπάθεια για την άρτια οργάνωση τους από κάθε πλευρά και περιμένει να καλωσορίσει όλους τους αθλητές / προπονητές, συνοδούς και γονείς σε ένα ακόμη τουρνουά ποδοσφαίρου. Η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης θα αποδείξει στην πράξη την φιλοσοφία της φιλοξενίας σύμφωνα με το πνεύμα του Ξένιου Δία.
Καρακούσης Σάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !