20 Μαρτίου 2015

5 ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ N.O.KAT ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου 5 διακεκριμένοι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης όπου συμμετείχαν σε Αγώνες Αξιολόγησης για την Εθνική Ομάδα κωπηλασίας πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, με την καθοδήγηση του προπονητή τους Γ.Μπικογιάννη.

Πιο συγκεκριμένα:
Η κάτοχος 6 Παγκόσμιων μεταλλίων Κατερίνα Νικολαΐδου συμμετείχε στα αγωνίσματα σκιφ και διπλό σκιφ γυναικών όπου τερμάτισε πρώτη σε όλες τις κούρσες, επιβεβαιώνοντας το υψηλό αγωνιστικό της επίπεδο. Η Νικολαΐδου παρέμεινε στο Σχινιά όπου θα προπονηθεί με την Εθνική μας Ομάδα μέχρι τις 8 Απριλίου. Αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την Ιταλία όπου θα συμμετάσχει με την Εθνική Ομάδα στον πρώτο διεθνή αγώνα της χρονιάς «Paolo d’ Aloja». Φέτος είναι πολύ σημαντική χρονιά για την Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια, καθώς τον Αύγουστο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα διεκδικήσει το εισιτήριο για την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Στους Αγώνες Αξιολόγησης επίσης συμμετείχαν οι Κακούρης Νίκος και Καραμήτρος Θωμάς, αθλητές με μεγάλες διεθνείς διακρίσεις (4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων και 7η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων 2014). Ο Θωμάς Καραμήτρος συμμετείχε στο αγώνισμα της δικώπου Νέων Ανδρών όπου σημείωσε πολύ καλές επιδόσεις και επιλέχθηκε να παραμείνει στο Σχινιά  για να προπονηθεί με την Εθνκή Ομάδα. Ο Νίκος Κακούρης δοκίμασε για πρώτη φορά τις δυνάμεις του στο αγώνισμα σκιφ Νέων Ανδρών πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.
Ακόμη οι αθλήτριες του Ν.Ο.ΚΑΤ. Νικολαΐδου Δέσποινα και Κλειτσίδη Μαριαλένα είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με αθλήτριες υψηλού επιπέδου, στο σκιφ γυναικών και σκιφ νεανίδων αντίστοιχα, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.
Ο προπονητής κωπηλασίας του Ν.Ο.ΚΑΤ. Γ.Μπικογιάννης δήλωσε: Παρά τα προβλήματα που υπήρχαν κατά τη διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας, τόσο με το κανάλι του Λιτοχώρου όπου προπονούμαστε όσο και με μικροτραυματισμούς των αθλητών και ιώσεις, τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Η Κατερίνα Νικολαίδου  έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση ενώ οι Κακούρης και Καραμήτρος παρόλο που έχουν αλλάξει κατηγορία και αγωνίζονται πλέον στην  κατηγορία των Ανδρών δείχνουν να προσαρμόζονται στις νέες απαιτήσεις. Η Δέσποινα Νικολαίδου καθώς και η Μαριαλένα Κλειτσίδη χρειάζονται ακόμα αρκετή δουλειά για να μπορέσουν να διεκδικήσουν μία θέση στην Εθνική Ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !