2 Φεβρουαρίου 2015

Τραγικός θάνατος 17χρονου σε αγώνα μπάσκετ

Συγκλόνισε ο θάνατος του 17χρονου αθλητή μπάσκετ στην Ελευσίνα! Το παιδί έχασε τη ζωή του το πρωί της Κυριακής (1/2) στο γήπεδο «Ανδρέας Δασκαλάκης» κατά τη διάρκεια του αγώνα εφήβων για το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ ανάμεσα στην ομάδα ΟΚ Ελευσίνας και τον Πήγασο του Κορυδαλλού.


Ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις του και του γύρισε η γλώσσα του. Διεκομίσθη στο “Θριάσιο” νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή. Υπήρχε γιατρός και στο γήπεδο, ενώ και το ασθενοφόρο έφθασε αμέσως.


Το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό, η οποία αναφέρει:

"To ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου αθλητή και θα καταθέσει χρηματικό ποσό που θα καταθέσει αντί στεφάνου στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνα που παρέχει υποστήριξη στις κοινωνικά και οικονομικά ευπαθείς οικογένειες του Δήμου Ελευσίνας, Ασπροπύργου και Μάνδρας - Ειδυλλίας.

Επίσης θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα επίσημα ματς της Ένωσης για μία εβδομάδα και θα αναβληθούν οι αγώνες της περιοχής και των ομάδων της Ελευσίνας για το επόμενο τριήμερο".

Ακολούθησε η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ: "Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και τα μέλη του, εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη, για τον άδικο χαμό του 18χρονου Αναστάσιου Νάσση. Ένα μέλος της μπασκετικής οικογένειας, ένα ΠΑΙΔΙ, δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων, τόσο σύντομα, τόσο ξαφνικά!!! Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΚ, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου αθλητή".

Πηγή

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !