11 Φεβρουαρίου 2015

100 θέσεις στάθμευσης στο Νοσοκομείο Καβάλας

Στην πρόσφατη εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Νοσοκομείου ο διοικητής Χρήστος Κοπατσάρης αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του για την εξεύρεση λύσης ως προς το πρόβλημα έλλειψης χώρων στάθμευσης πλησίον του κτιρίου. Ότι είπε για τη συνεργασία με την Εγνατία Οδό Α.Ε. όχι μόνο ισχύει αλλά σύντομα θα
υπάρξει συγκεκριμένη συνέχεια. Φυσικά είμαστε ακόμη στην αρχή, παρόλα αυτά «μπαίνει το νερό στο αυλάκι» προκειμένου με δημόσιο έργο να εξασφαλιστούν έως 100 θέσεις στάθμευσης σε έκταση που ανήκει στο Νοσοκομείο. Πρόκειται για τη γνωστή έκταση πάνω από τον σημερινό χώρο στάθμευσης, στην είσοδο του Νοσοκομείου.
Εντός της εβδομάδας θα έρθουν στην Καβάλα εκπρόσωποι της τεχνικής υπηρεσίας της Εγνατίας Οδού. Έχουν από τον προηγούμενο μήνα στα χέρια τους την προηγούμενη (προ)μελέτη για το ίδιο έργο. Θα την επικαιροποιήσουν, θα την ολοκληρώσουν προς την κατεύθυνση δημιουργίας πάρκινγκ όχι σε 3 αλλά σε 1 επίπεδο. Στόχος όλων είναι το έργο να μην έχει μεγάλο κόστος ώστε να μπορεί να χρηματοδοτηθεί εύκολα. Απώτερος σκοπός οι 100 απαραίτητες θέσεις στάθμευσης. Η συνεργασία της τεχνικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου με την τεχνική υπηρεσία της Εγνατίας Οδού άρχισε προ μηνών, ουσιαστικά η Εγνατία Οδός Α.Ε. δεσμεύτηκε να βοηθήσει το Νοσοκομείο Καβάλας. Με αυτόν τον τρόπο το Νοσοκομείο θα ωριμάσει το έργο χωρίς να ζητά χρήματα για τη μελέτη από το αρμόδιο Υπουργείο.

proininews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !