30 Ιανουαρίου 2015

Έχασε 95 κιλά μέσα σε λίγους μήνες !

Η 19χρονη Κάιτλιν Σμιθ πριν από μερικούς μήνες ζύγιζε 188 κιλά και η υγεία της βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο. Σήμερα ζυγίζει 93 κιλά αλλά τα προβλήματά της δεν έχουν λυθεί.
Η νέα γυναίκα από το  Ορεγκον, μάχεται με τα έξτρα κιλά από τότε που ήταν έφηβη και
όπως λέει η ίδια μισούσε τον εαυτό της. Ένιωθε αποκρουστική και δεν ήθελε να κοιτάζεται στον καθρέφτη. Πέρα από τα αισθητικά προβλήματα όμως, οι γιατροί προειδοποίησαν τους γονείς της ότι ο οργανισμός της δεν θα άντεχε το περιττό βάρος.
Η ζωή της ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Ο κόσμος την κοιτούσε περίεργα και οι συνομήλικοί της την κορόιδευαν ενώ εκείνη δυσκολευόταν ακόμα και να κινηθεί.
Προσπάθησε να αδυνατίσει με διάφορους τρόπους, ανάμεσα σε αυτούς και με γαστρική χειρουργική επέμβαση. Ο γιατρός όμως όχι μόνο την αποθάρρυνε αλλά με ψυχρότητα της είπε ότι δεν θα γινόταν ποτέ ένα φυσιολογικό άτομο.
Τελικά ο κατάλληλος άνθρωπος, βρέθηκε στο πρόσωπο μιας νεαρής γυμνάστριας από την περιοχή της που αφού την άκουσε προσεκτικά, δημιούργησε ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης στα μέτρα της Κάτλιν. Μαζί έκαναν το θαύμα. Το ένα κιλό έφευγε μετά το άλλο μέχρι που η Κάιτλιν, μόλις λίγους μήνες μετά, ζύγιζε 93 κιλά, 95 κιλά λιγότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !