13 Ιανουαρίου 2015

Εξιχνιάσθηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 34χρονης

Δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε μετά από πολυήμερη συνδυαστική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνελήφθη ο δράστης απόπειρας ανθρωποκτονίας, σε βάρος 34χρονης ημεδαπής.


Πρόκειται για 27χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

Απαρχή της αστυνομικής έρευνας αποτέλεσαν τα εμφανή τραύματα της  παθούσας, η οποία την 07-12-2014 εντοπίστηκε από διερχόμενη οδηγό, πλησίον της διασταύρωσης Βαλτοχωρίου, στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκηδόνας.

 Η ανευρεθείσα γυναίκα, ούσα τραυματισμένη, διεκομίσθη αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε Νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύτηκε για διάστημα πέντε ημερών περίπου, με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, στην τραχηλική και μετωπιαία χώρα.

Ακολούθησε εξέταση της παθούσας από αστυνομικούς που ενημερώθηκαν για το συμβάν και επισταμένη διερεύνηση των καταγγελλομένων της, σύμφωνα με τα οποία, πρώτες πρωινές ώρες της 07-12-2014, παρελήφθη από την οδό Γιαννιτσών και επιβιβάστηκε στο φορτηγό αυτοκίνητο 27χρονου άνδρα,  με σκοπό την ερωτική συνεύρεση.

Κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή του Δενδροποτάμου, ο δράστης, με χρήση μεταλλικού αντικειμένου, της επιτέθηκε απρόκλητα, καταφέροντάς της  πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι. Πεπεισμένος ότι η γυναίκα είχε εκπνεύσει, τη μετέφερε στην περιοχή της Χαλκηδόνας και αφού την έριξε σε αρδευτικό κανάλι, απομακρύνθηκε με το όχημά του.

Τη στιγμή που η έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη για τη διακρίβωση των συνθηκών του περιστατικού και την ταυτοποίηση του δράστη, ο 27χρονος προσήχθη στο Τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας, ύστερα από πρόθεση αυτοκτονίας που εκδήλωσε και άμεση επέμβαση Ομάδας Π.Κ.Ε..

Αφού εξετάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετήχθη ακολούθως στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη βάσει του εκδοθέντος Εντάλματος Σύλληψης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του δράστη, εντοπίστηκε ένας μεταλλικός σωλήνας, ο οποίος καθ΄ομολογία του ιδίου αποτέλεσε το όργανο της επίθεσης.


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !