6 Αυγούστου 2016

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΒΟΗΘΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ και ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας εν΄ όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 και στα πλαίσια της προετοιμασίας των τοπικών Διαιτητών και Παρατηρητών διοργανώνει σεμινάριο στις 24 Αυγούστου 2016 και ώρα 5:00 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει:
  • Ιατρικές Εξετάσεις (οφθαλμίατρου και καρδιολόγου)
  • Γραπτές Εξετάσεις (20 από τις 686 ερωτήσεις που είναι αναρτημένες στη σελίδα της Ε.Π.Ο.-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ-ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ 2016-2017)
  • Κατευθυντήριες γραμμές νέας αγωνιστικής περιόδου
  • Ανάλυση περιπτώσεων αγώνα από UEFA – FIFA DVD (σημεία που χρήζουν επισήμανσης)
  • Υπογραφή Διοριστηρίου
Οι Διαιτητές, Βοηθοί Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας της Ένωσης μας, που θα συμμετέχουν στο σεμινάριο αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, υποχρεούνται να υποβάλουν σχετική Αίτηση-Δήλωση, (είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Πιερίας www.epspierias.gr στην ενότητα Έντυπα), στην Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας ιδιοχείρως ή στο Fax 2351038165 ή με e-mail: epspierias@epspierias.gr , μέχρι 23 Αυγούστου 2016
Αναλυτικό Πρόγραμμα του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί έγκαιρα
Σημείωση:
Όσοι Διαιτητές και Παρατηρητές δεν υποβάλλουν έγκαιρα τη σχετική Αίτηση – Δήλωση, τις ιατρικές εξετάσεις και το Διοριστήριο δε θα αξιολογηθούν από την Ε.Δ. και δε θα ορισθούν στους αγώνες των πρωταθλημάτων και κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Όσοι Διαιτητές, Βοηθοί Διαιτητές και Παρατηρητές τοπικών πρωταθλημάτων υποβάλλουν Αίτηση – Δήλωση, με την προσέλευσή τους στο σεμινάριο, θα προσκομίσουν στην Ε.Δ. τις παραπάνω ιατρικές βεβαιώσεις από Νοσοκομείο ή ιδιώτη γιατρό.

 *** Η ημερομηνία των αγωνιστικών τεστ Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών θα ανακοινωθεί έγκαιρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !