16 Ιουλίου 2016

Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά σε Κατερίνη, Ημαθία και Χαλκιδική





Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Κατερίνης, κλοπή σε οικία. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 20χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος τον Οκτώβριο του 2012 διέρρηξε οικία σε περιοχή της Πιερίας και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και κοσμήματα.


Συνελήφθη χθες (15-07-2016) το πρωί στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα την ίδια μέρα αφαίρεσε από πεζή γυναίκα το πορτοφόλι της που περιείχε χρηματικό ποσό. Το πορτοφόλι με το περιεχόμενό του αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.


Σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανίων Χαλκιδικής σε βάρος 67χρονης ημεδαπής, για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, η προαναφερόμενη πρωινές ώρες της 05-07-2016 αφαίρεσε από κατάστημα σε περιοχή της Χαλκιδικής, το πορτοφόλι 44χρονης που περιείχε χρηματικό ποσό.


Συνελήφθη χθες (15-07-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.



Συνελήφθη σήμερα (16-07-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 32χρονος ημεδαπός, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαινε, διαπιστώθηκε να αποκρύπτει σε αυτό ποσότητα κάνναβης βάρους 102 γραμμαρίων και επεξεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας βάρους 9,4 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν μαζί με το παραπάνω αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ. Επιπλέον, σε δασική περιοχή της Θεσσαλονίκης που υπέδειξε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 403 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)


Συνελήφθη χθες (15-07-2016) το πρωί στην Πιερία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, μία 39χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !