31 Ιουλίου 2016

Λάρισα: Πήγαν να της αρπάξουν το μωρό μέσα από το καρότσι

Σε μια συγκλονιστική ανάρτησή της Λαρισαία μητέρα περιγράφει όσα της συνέβησαν χθες το μεσημέρι στο κέντρο της  Λάρισας, την ώρα που η αγορά ήταν ανοιχτή  και η πόλη γεμάτη  με κόσμο. Η μητέρα περιγράφει στιγμή προς στιγμή την προσπάθεια άνδρα να της πάρει το μωρό μέσα από το καρότσι, μπροστά στα μάτια της!

Διαβάστε την ανάρτηση που έκανε η Λαρισαία μητέρα στο Facebook, καθώς και τα σχόλια που προκάλεσε στο γκρουπ  των Λαρισαίων μαμάδων «Μαμάδες από ν. Λάρισας»:
“Προσοχη και παλι!!!!! Ακόμα τρεμω. Σημερα στη λαρισα, γυρω στις 12 κοιτούσα παπούτσια σε μια βιτρίνα στην κουμα, η οποία ήταν σαν διάδρομος και η μάνα μου με τη μικρή (1,5 ετους) στο καρότσι ήταν μπροστά στην είσοδο. Σε κάποια φάση πάει ένας πιάνει το καρότσι, αρχιζει να το κουνάει κ να λέει πάρτην από εδώ. Νόμιζα είναι γνωστός της μαμάς και κάνει πλάκα. Μετά αρχίζει να λέει, πάρε από εδω το παλιοπ@#$%%&κι!!! Πάω, αρπαζω το καρότσι κ του λέω, «τι λες ρε? Μαμα πάρε την αστυνομια είναι εδώ πιο πανω» και αρχίζει να ωρυεται «μωρή κ&%$@#$α μαλ#@#$%^η φέρε εδώ το π@#%$&#$ι να του χώσω τον π@%τσ@ στο στόμα, που θα μου φέρεις κ αστυνομια.» Και αλλα αισχρα. Μπαίνω μέσα στο μαγαζί που ήταν 3 άντρες και τους ζήτησα βοήθεια. Μπήκε και αυτός και τους έσπρωχνε για να περάσει και να πάρει το καρότσι. Μόλις σηκώσαν το τηλέφωνο να πάρουν την αστυνομια έφυγε. Αν τον βλέπατε, ήταν καλοντυμενος και ούτε περνούσε από το μυαλό ότι είναι τρελός. Γύρω στα 35-40, στο δικό μου ύψος περίπου 1.75,αδυνατος, μελαχρινος, φαλακρος. Σήμερα φορούσε κίτρινη φαρδιά μπλούζα και τζην. Συγνώμη για τα βρωμολογα αλλά δεν γινόταν να το περιγράψω light. Προσέξτε τα παιδιά σας και μην αφήνετε τα καροτσια ούτε λεπτό”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !