17 Ιουλίου 2016

Πλήρωσε πρόστιμο με 5.100 κέρματα και εξόργισε τους εφοριακούς



Την εκδίκησή του πήρε ένας γάλλος οδηγός ο οποίος πήγε να πληρώσει πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα και κατέβαλε το αντίτιμο με... 5.100 κέρματα, προκαλώντας την οργή των υπαλλήλων.




Ο Γιανί Κρομενάκ έφτασε στην εφορία του Ιλκίρς στα περίχωρα του Στρασβούργου για να πληρώσει πρόστιμο ύψους 90 ευρώ, κρατώντας δύο χαρτονομίσματα και μια τσάντα με 5.100 κέρματα, τα οποία και σκόρπισε στον γκισέ του υπαλλήλου. Ταυτόχρονα κατέγραφε με κάμερα το σκηνικό και στη συνέχεια το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Λυπάμαι, θέλω να δείξω τη δυσαρέσκειά μου. Έχω βαρεθεί αυτό το κράτος που δεν σταματά να μας κλέβει τα χρήματά μας» δήλωσε ο Κρομενάκ στον εφοριακό.

«Αυτού του είδους η συμπεριφορά συνιστά εσκεμμένη επίθεση στην εικόνα των κρατικών υπηρεσιών που είναι αρμόδιες για τον σεβασμό των κανονισμών, ιδίως την αρχή εκείνη που σχετίζεται με την οδική ασφάλεια» υπογράμμισε ο επικεφαλής της φορολογικής διοίκησης της ανατολικής Γαλλίας, Μπερνάρ Ουτέ.

Τους υπεύθυνους εξόργισε και το γεγονός ότι ο γάλλος οδηγός τραβούσε με κάμερα το συμβάν χωρίς να έχει λάβει άδεια από την υπηρεσία και τον υπάλληλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !