10 Ιουνίου 2016

Συνελήφθη αντρόγυνο για εμπορία ναρκωτικών

Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης, οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη αντρόγυνου που δραστηριοποιείται στη διακίνηση εξαρτησιογόνων ουσιών.


Πρόκειται για 49χρονο ημεδαπό και 40χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Ρουμανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (09-06-2016), στην περιοχή της Τούμπας, εντοπίσθηκαν οι ανωτέρω να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους, καθώς και επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου:
  • (9) μικροδέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους (126,80) γραμμαρίων
  • Μικροποσότητα κάνναβης,
  • (1) μπουκάλι, που περιείχε μεθαδόνη βάρους (228,30) γραμμαρίων,
  • (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • (5) κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους και
  • Το χρηματικό ποσό των (1.640) ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ακολούθησε έρευνα σε δασώδη περιοχή στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όπου οι συλληφθέντες απέκρυπταν επιμελώς σε θαμνώδες σημείο, δύο (2) δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους (142,30) γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για τις μετακινήσεις του ο 49χρονος και προκειμένου να δυσχεράνει την ταυτοποίησή του και τον εντοπισμό του από τις αστυνομικές αρχές, χρησιμοποιούσε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και λάμβανε αυξημένα μέτρα προστασίας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !