19 Μαΐου 2016

Ένταση και επεισόδια στο ΤΕΙ Κοζάνης

Ένταση και μικροεπεισόδια είχαμε την, Τετάρτη, στο ΤΕΙ Κοζάνης κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τη λήξη των φοιτητικών εκλογών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, τόσο το μεσημέρι, όσο και μετά τη λήξη της ψηφοφορίας σε ΣΔΟ και ΣΤΕΦ και πριν την έναρξη της καταμέτρησης, φοιτητές, αλλά και άτομα που πρόσκεινται στον αντεξουσιαστικό χώρο ήρθαν ακόμη και στα χέρια με φοιτητές που πρόσκεινται στην παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Όπως υποστηρίζει η πλευρά της ΔΑΠ, περί τις 2 το μεσημέρι άτομα του αντεξουιαστικού χώρου προπηλάκισαν φοιτητή της ΔΑΠ, με αποτέλεσμα να προστρέξουν σε βοήθεια συμφοιτητές του και επίσης μέλη της φοιτητικής παραταξης που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία.
Αργότερα, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζουν φοιτητές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, περίπου 30 φοιτητές και άτομα του αντεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν προκειμένου να επιχειρήσουν να εμποδίσουν την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων, με αποτέλεσμα επίσης να σημειωθεί μεγάλη ένταση έξω από την αίθουσα στην οποία συγκεντρώθηκαν οι κάλπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !