5 Μαΐου 2016

Με νέους κάδους απορριμμάτων ενισχύεται η καθαριότητα του δήμου Ωραιοκάστρου

Με νέους κάδους απορριμμάτων ενισχύεται η καθαριότητα στο δήμο Ωραιοκάστρου. Πρόκειται για 208 κάδους, προϋπολογισμού 47.586,24 ευρώ, οι οποίοι βρίσκονται στο εργοτάξιο του δήμου, όπου γίνεται η συναρμολόγησή τους και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τοποθετηθούν από την υπηρεσία Καθαριότητας σε διάφορα σημεία όλου του διευρυμένου δήμου.


«Καταβάλλουμε καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή με εκσυγχρονισμό των υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών στην αποκομιδή των απορριμμάτων», ανέφερε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης. «Προμηθευτήκαμε νέους κάδους απορριμμάτων που θα αντικαταστήσουν παλιούς, οι οποίοι είχαν υποστεί φθορές. Μάλιστα όσοι παλιοί κάδοι μπορούν να επισκευασθούν, θα τους επισκευάσουμε προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ξανά αυξάνοντας έτσι τα σημεία απόθεσης και συλλογής των απορριμμάτων σε όλο το διευρυμένο δήμο ενώ ένα ποσοστό τους θα χρησιμοποιηθεί για ανταλλακτικά», συμπλήρωσε ο κ. Γαβότσης.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας, Κυριάκος Ιωσηφίδης ζήτησε από τους συμπολίτες μας την κατανόηση και τη συνεργασία τους τονίζοντας ότι η καθαριότητα της πόλης, είναι υπόθεση όλων μας. «Παρακαλούνται οι κάτοικοι να μην εναποθέτουν τα απορρίμματά έξω από τους κάδους αλλά εντός αυτών σε σακούλες σφιχτά δεμένες. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την υγιεινή και την καθαριότητα στην πόλη μας να μη συσσωρεύονται απορρίμματα στους κάδους και για το λόγο αυτό ζητούμε τη συνεργασία σας», είπε ο κ. Ιωσηφίδης.

Όσοι από τους κατοίκους του δήμου παρατηρήσουν κάποιο κάδο απορριμμάτων, ο οποίος έχει υποστεί φθορές μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο της αντιδημαρχίας στο 2313304080 και να ενημερώνουν σχετικά προκειμένου να γίνει η αντικατάστασή του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !