25 Μαΐου 2016

Είσαι βολευτής ΤΣΙ.ΡΙΖ.Α. ή ΕΝ.ΕΛ.; Παραιτήσου.

Καταρχήν είσαι ψεύτης. Τίποτα από αυτά, που είπες δεν ήταν αλήθεια. Με ξεγέλασες τρεις φορές, αλλά το έκανες για το καλό της πατρίδας. Τώρα πια το ξέρω.
Πρώτα βέβαια ξεπούλησες την ιδεολογία σου. Όλα όσα πίστευες, όλα αυτά για οποία υποτίθεται ότι αγωνίστηκες.

Φρόντισες πρώτα να μπεις στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Έριξες το φταίξιμο στους άλλους και καθάρισες. Και έχοντας καθαρή τη βρώμικη συνείδησή σου, προχώρησες στο έγκλημα. Τα ξεπούλησες όλα και σε μια νύχτα μας γύρισες στο 1453. Μόνο που τότε δεν γνωρίζαμε ότι η σκλαβιά θα κρατήσει 400 χρόνια, ενώ τώρα ξέρουμε ότι θα περάσουν τουλάχιστον 100 χρόνια, πριν ξαναπάρουμε πίσω ό,τι μέχρι χθες νομίζαμε ότι ήταν δικό μας.
Ξέχασες να μας πεις ότι είχες ξεπουληθεί πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Καταπατώντας κάθε έννοια κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, για να σε βάλουν στη λίστα συμφώνησες να ψηφίζεις ναι σε όλα! Σωστό ή λάθος, δίκαιο ή άδικο, συμφώνησες να το ψηφίζεις μόνο και μόνο για να κρατήσεις τα 8.000 αργύρια. Έτσι λένε οι κακόπιστοι τουλάχιστον. Λένε ότι ξεπέρασες και τη Μάρθα Βούρτση στα κροκοδείλια δάκρυα.
- Πονάω, αλλά ψηφίζω.
Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι ελάχιστοι καλόπιστοι, που λένε ότι το έκανες για το καλό της πατρίδας. Και εγώ, όντας εγωιστής, αρνούμαι να δεχτώ ότι έπεσα τόσο πολύ έξω για σένα. Θέλω να σε πιστέψω. Θέλω να μπορούμε να πιούμε ξανά καφέ μαζί Αρκεί να μου αποδείξεις ότι δεν το έκανες για την πάρτη σου αλλά για το καλό μου. Και τώρα, που το σκέφτομαι είναι εύκολο. Πρόσεξέ με.
Έτσι κι αλλιώς εκλέχθηκες όχι με σταυρό, αλλά με λίστα. Είχες συμφωνήσει να ψηφίζεις σε όλα ναι, για το καλό μου. Αν είναι έτσι, αν πράγματι δεν ενδιαφέρεσαι για την τσέπη σου αλλά για μένα, τότε μιας και ολοκλήρωσες το θλιβερό αυτό καθήκον σου, ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από τούτο εδώ το βάρος.
Παραιτήσου! Δείξε ότι δεν το έκανες για τα λεφτά. Στο κάτω κάτω δώσε και στους επόμενους την ευκαιρία να γλύψουν κανένα κοκαλάκι. Έτσι κι αλλιώς, ό,τι άλλο χρειαστεί να ψηφιστεί, θα το ψηφίσουν αυτοί. Δεν θα πάει χαμένος ο αγώνας σου!
Κι εσύ θα μπορείς να παίξεις Μάρθα Βούρτση. Θυσιάστηκες για το παιδί σου. Για μένα ρε γαμώτο. Κι έλα κι να πιούμε καφέ στην πλατεία. Μη φοβάσαι δεν θα αφήσω κανένα να σε πειράξει. Θα είσαι ο ήρωας μου!
Είσαι βολευτής των Ένστολων Ελλήνων; Εσύ είσαι ακόμα χειρότερος. Όταν οι άλλοι νοιάζονται για το πώς θα βγάλουν την τετραετία, εσύ προετοιμάζεσαι για να ξαναμπείς στην επόμενη βουλή. Είσαι ηλίθιος ή θεωρείς τους ένστολους ηλίθιους. Προστατεύεις υποτίθεται μόνο τα δικά τους ειδικά μισθολόγια, όταν έχεις αυξήσει όλους τους έμμεσους και άμεσους φόρους.
Θα πρέπει να ξέρεις ότι  ένστολος δεν φορά στολή επειδή είναι απόκριες. Δεν φοράει την παραλλαγή για να γελάει ο κόσμος. Είναι πραγματικός Έλληνας και αγαπάει την πατρίδα του. Θα σε μαυρίσει 10 φορές περισσότερο από όλους εμάς τους υπόλοιπους. Ετοιμάσου λοιπόν. Φόρα κάτι σκούρο, για να μη φαίνεται η βρωμιά και βρες κάτι ν’ απασχοληθείς μετά τις επόμενες εκλογές.    

Γιώργος Βαρδακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !