7 Μαΐου 2016

Στις 15/5 ο Τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακού-ΑΕΚ

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησε το Σάββατο το προεδρείο της ΕΠΟ, προκειμένου να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (7/5), αλλά τελικά αναβλήθηκε από τον Σταύρο Κοντονή, ο οποίος
επικαλέστηκε αίτημα της αστυνομίας έπειτα από εισήγηση της ΔΕΑΒ για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Η Ομοσπονδία αποφάσισε ο τελικός να γίνει την Κυριακή, 15 Μαΐου, στο ΟΑΚΑ και να ισχύσουν οι ίδιοι ακριβώς όροι όσον αφορά τις προσκλήσεις και το ποιοι από τους 392 θα βρίσκονται στο γήπεδο για να δουν τον τελικό. Προς το παρόν, απόφαση για το μείζον θέμα του διαιτητή και των βοηθών του, δεν έχει παρθεί.
Από την ΕΠΟ λένε πάντως πως αν γίνει προσπάθεια να μπλοκαριστεί ο τελικός, τότε και εκείνη με τη σειρά της ως αντίποινα θα μπλοκάρει την τέλεση των πλέι οφ του πρωταθλήματος, που έτσι και αλλιώς έχουν απίστευτη πίεση χρόνου λόγω και του επικείμενου EURO, το οποίο ξεκινά στις 10 Ιουνίου στα γήπεδα της Γαλλίας.
Το γεγονός ότι ο τελικός θα γίνει 15 Μαΐου, σημαίνει ότι θα πρέπει να μεταφερθεί η 2η αγωνιστική των πλέι οφ, με τη Λίγκα να μην δημιουργεί πρόβλημα σε αυτό, αλλά να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ έχει εκφράσει ενστάσεις και αναμένεται με ενδιαφέρον η τοποθέτησή της επί της απόφασης που πάρθηκε.
Φυσικά, ενδιαφέρον έχει και η στάση του υφυπουργού Αθλητισμού στο θέμα των βοηθών και τι θα πράξει σε περίπτωση που η ΕΠΟ επιμείνει στον Σιδηρόπουλο και στους βοηθούς του που δεν ανήκουν στο τιμ που έχει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν..

sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !