11 Απριλίου 2016

Τα προβλήματα που υπάρχουν στο σύστημα ύδρευσης και αποχέτευσης της Παραλίας

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κατερίνης κ. Φώτιος Δρούγκας, υποδέχτηκε μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Δωματίων Παραλίας, την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016.
Σκοπός της συνάντησης, ήταν να ενημερωθούν οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων και
Ενοικιαζομένων Δωματίων Παραλίας, για την εξέλιξη των έργων επιδιόρθωσης,  που γίνονται τη συγκεκριμένη περίοδο στο σύστημα ύδρευσης και αποχέτευσης Παραλίας  από τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Κατερίνης.  Οι εκπρόσωποι από τη μεριά τους, εξέφρασαν τα προβλήματα που υπάρχουν  στο σύστημα  ύδρευσης και αποχέτευσης  της Παραλίας, τα οποία χρίζουν αναγκαιότητα άμεσης επίλυσης, με στόχο να μην δημιουργηθούν σημαντικά  προβλήματα κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κατερίνης κ. Φώτιος Δρούγκας, τόνισε ότι « έχει ολοκληρωθεί ένας σημαντικός κύκλος εργασιών βελτίωσης της κατάστασης των αντλιοστασίων Παραλίας. Εκτιμάται, ότι η τοποθέτηση νέων αντλιών στο αποχετευτικό,  θα δώσει λύση στο πρόβλημα δυσοσμίας των λυμάτων, καθώς έχει ολοκληρωθεί η απόφραξη όλων των κεντρικών φρεατίων και των αγωγών των λυμάτων της Παραλίας.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε ευχάριστο κλίμα, καθώς οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Δωματίων Παραλίας, ήταν ικανοποιημένοι από τις προτεραιότητες που έθεσε Πρόεδρος κ. Φώτιος Δρούγκας για τα τεχνικού χαρακτήρα ζητήματα, τα οποία μπορούν να επιλυθούν άμεσα, έτσι ώστε να είμαστε πανέτοιμοι, πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !