9 Ιανουαρίου 2016

Τρεις και η... Ραχήλ Μακρή στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Με πυρά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και selfie με την "κολλητή" της Ραχήλ Μαχήλ η ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, στο πανεπιστήμιο Πειραιά, για το αγαπημένο της θέμα: το απεχθές και επονείδιστο χρέος.

Η ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου για το χρέος ήταν προγραμματισμένη το πρωί του Σαββάτου (09.01.2016) στο ισόγειο κτίριο του Πανεπιστημίου Πειραιά. Κι αν το ραντεβού ήταν στις 10:00, η πρώην πρόεδρος έστησε όσους την... περίμεναν για σχεδόν δυο ώρες!
Την ανοιχτή εκδήλωση διοργάνωσε η ευρωπαϊκή διεπιστημονική φοιτητική οργάνωση AEGEE, με θέμα «Ευρωπαϊκό χρέος και & προσφυγική κρίση: Ανταποκρίνεται με επιτυχία η ΕΕ; Θα επιβιώσει η ΕΕ;».
 

Περίπου 30 φοιτητές, φίλοι της Ζωής Κωνσταντοπούλου και η Ραχήλ Μακρή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να ακούσουν μια ακόμη ομιλία για το χρέος. Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στο κτίριο του ΠΑΠΕΙ και ο ιδιοκτήτης του κυλικείου του πανεπιστημίου της Αθήνας, ο οποίος της σέρβιρε τον καφέ της και αποδέχτηκε την... πρόσκληση της Ραχήλ Μακρή να βγάλουν μια selfie.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !