15 Ιουνίου 2015

Μόνο εδώ: Ποιος αστέρας του NBA πήγε να διασκεδάσει στον Χολίδη;

Μπορεί να μην έκανε την καλύτερη χρονιά στην καριέρα του. Μπορεί να μην σκόραρε όσο θα ήθελε και όσο του επιτρέπουν οι ικανότητες του (και πως θα μπορούσε άλλωστε με τους συμπαίκτες που έχει, που δε δίνουν πάσα ούτε στον εαυτό τους). Μπορεί να μην πήρε τον χρόνο που θα έπρεπε να του αναλογεί, για να δείξει τι μπορεί και τι όχι. Μπορεί να είχε και τον τραυματισμό που του στοίχησε 3 μήνες δράσης και παιχνιδιού. Πλέον, η σεζόν στο ΝΒΑ έληξε για αυτόν (παίζονται οι τελικοί αυτές τις μέρες) και άρχισαν οι διακοπές.

Που αλλού θα μπορούσε να πάει για διακοπές αν όχι στην πατρίδα του, που έχει όλους τους φίλους και συγγενείς του. Πολλούς στη Θεσσαλονίκη, όπου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Άρη και ακόμα περισσότερους στην Αθήνα.

Ένας από τους στενούς του φίλους είναι ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης, τον οποίο και επισκέφτηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει, σε incognito κατάστασεις, μετά την άφιξη του στην Αθήνα και πριν την αναχώρησή του για τη συμπρωτεύουσα. Δεν έλειψε η θερμή υποδοχή με αγκαλιές και ενθουσιασμό, αφού ο Κώστας Παπανικολάου είχε περίπου έναν χρόνο να πατήσει σε ελληνικό έδαφος. Δε μπορούμε παρά να του ευχηθούμε καλές διακοπές και καλή συνέχεια στη λαμπρή  καριέρα του στο ΝΒΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !