8 Ιουνίου 2015

Βραδιά παραδοσιακής μουσικής στην αυλή του Καπνικού Σταθμού

Βραδιά παραδοσιακής μουσικής με σκοπούς και τραγούδια από διάφορα μέρη της ελληνικής παράδοσης, στην αυλή του Καπνικού Σταθμού.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης ΝΠιερίας θέλοντας να τιμήσει την κοινωνική προσφορά των χορευτικώνπαραδοσιακών συλλόγων του τόπου μας για τη συνέχιση κα
ι διασφάλιση της πολιτιστικής μας κληρονομιάςκαθώςκαι τη συγκέντρωση και ψυχαγωγία ανθρώπων μέσα από τις δράσεις τους, στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε,οργανώνει στις 15 Ιουνίου 2015 βραδιά με θέμα την Παραδοσιακή μουσική.
Πολιτιστικοί και Χορευτικοί Σύλλογοι του τόπου μας, που επιθυμούν να συμμετέχουν σ’ αυτήν την δράση καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 12/06/2015.  
Θα φιλοξενηθούν έργα μελών συλλόγων που διαθέτουν τμήματα εικαστικώνζωγραφικήςχειροτεχνίας καιπαραδοσιακής τέχνης, όπως και συλλογικότητες με τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών οργάνων.
Αξιόλογοι μουσικοί του Τόπου μας θα παίξουν παραδοσιακά τραγούδια από διάφορες περιοχές: Θράκη,ΜακεδονίαΝησιάΠελοπόννησοΉπειροΠόντοΜικρά ΑσίαΣτερεά ΕλλάδαΘεσσαλίαΚρήτη.
Οι Σύλλογοι θα παρευρεθούν με  τα λάβαρα και τις αντιπροσωπευτικές φορεσιές τουςσυνοδευόμενα από έναζευγάρισυνθέτοντας το παραδοσιακό μωσαϊκό του τόπου μας.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Οι επισκέπτες, αντί εισόδου, θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της  Εθελοντικής Ομάδας Δράσης ΝΠιερίας.
Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες: 6986 971143, Βέρα Μπαλτατζή
Εθελοντική Ομάδα Δράσης ΝΠιερίας
Συντονιστική επιτροπή "Θερινός 12λογος 2015"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !