22 Μαΐου 2015

Νέος διοικητής του ΟΓΑ ο Αθανάσιος Μπακαλέξης

Τα καθήκοντα του νέου διοικητή του ΟΓΑ αναλαμβάνει από σήμερα ο Αθανάσιος Μπακαλέξης, ο οποίος είχε εργαστεί στον Οργανισμό από το 1979 μέχρι το 2011 και είχε διατελέσει Γενικός Διευθυντής του από το 2008 έως και την αποχώρησή του από τον ΟΓΑ.

Στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής, την υποψήφιότητά του είχαν υπερψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΠΑΣΟΚ, ενώ αρνητικά είχαν ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία. «Παρών» είχαν δηλώσει το Ποτάμι και η Χρυσή Αυγή, λευκό το ΚΚΕ.
Ο κ. Μπακαλέξης είναι πτυχιούχος του Τμήματος  Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και τελειόφοιτος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.  Εξειδικεύτηκε στο Κ.Ε.Κ. του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη Διοίκηση & Διαχείριση Ασφαλιστικών Οργανισμών.
Στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές συμμετείχε ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με το συνδυασμό «Η Στερεά σε νέα τροχιά».
Συμμετείχε στην Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας της Διαχείρισης της Περιουσίας των Ασφαλιστικών Οργανισμών που λειτουργούσε στα πλαίσια της Τράπεζας της Ελλάδος, από τη σύστασή της το Μάρτιο του 2000 έως το Μάϊο του 2004.  Καθώς και σε άλλες επιτροπές και ομάδες εργασίας για γενικότερα θέματα της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !